Kyllä mä ihan vakavissaan voisin tämmöisen ostaa, jos tietäisin, mihin kaikkiin ruokiin se sopii ja miten pitkään ruoka siellä tarvitsee hautua ja miten pitkään toisaalta pysyy lämpimänä. Kaurapuurostakin kun saa kunnon herkkua pitkään hauduttamalla...
Olis niin kätevää kiehauttaa joku pitkää hauduttamista vaativa puuro illalla, pistää aromipesään ja sit aamulla olis lämmin puuro odottamassa eikä tarttis pelätä esim. maitopohjaisen puuron pohjaanpalamista. Tai kiehauttaa keitto ja sit pistää se aromipesään hautumaan pariksi tunniksi, vois lähteä vaikka ulkoilemaan tai kaupoille ja kotiin tullessa olis ruoka valmiina.
Että kyllä mua kiinnostaisi ihan oikeat käyttökokemukset aromipesästä, heinähäkistä, tai ties mistä muusta haudutusvälineestä, joka ei tarvitse sähköä enää sen ruoan alkukuumennuksen jälkeen. Toimiiko oikeasti, kärsiikö ruoan maku tai meneekö se ihan mössöksi, vai paranee vaan. Tuohan säästäisi energiaakin tosi paljon.