Muilla 4v lapsia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
jotka eivät kiinnostu ollenkaan piirtämisestä? Ei halua ikinä piirtää ja on todella vasten mielistä puuhaa koko kynän käyttö. Arvata siis saattaa että piirrokset pelkkää söheröä. Muuten oikein vilkas ja liikunnallisesti lahjakas lapsi. Osaa myös keskittyä mieleisiin asioihin pitkäksikin aikaa.. Kannattaakohan tuosta kynän käytöstä huolestua? Liekö 4v neuvolassa tarvitsee jotain kynähommia tehdä?
 
Ihan normaalia. Toisia ei vain nappaa.
Lahjo harjoittelemaan sen verran, että osaa ympyrän ja neliön piirtää ja oman nimensä kirjoittaa. Ne siinä nelivuotis-neuvolassa muistaakseni piirrettiin.
 
vierailija
Minun vanhin poika ei kanssa piirtanyt eika varittanyt eika maalaillut pienena. Aina kun ehdottelin etta piirratko tai varitatko niin poika oli sita mielta etta "piirra/varita sina ja mina katson'.

Lukio ikaisena sitten innostuikin piirtamisesta ja hanella olikin, yllatys yllatys, todellinen piirtamisen lahja. Koulu jopa pyysi joitain pojan piirustuksia koulun galleriaan.

:)
 
vierailija
Meillä on 4v poika, jolla ei riitä mielenkiinto piirtämiseen ollenkaan, mieluummin leikkii ja liikkuu. Keskittyä osaa mieluisiin leikkeihin kyllä.
Päiväkodin vasu keskustelussa tuli asia puheeksi, niin rauhoittelivat että ihan normaalia ettei ton ikäsellä pojalla kynähommat kiinnosta :) eli ole huoletta vain!
 

Yhteistyössä