mua ahistaa! :(

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
siis mulla ja mun miehellä ei mee tosiaankaan hyvin,mä olen aina tytön kanssa,mies aina joka päivä huitelee jossain,töitä sillä on vain silloin tällöin..
mulla on hermot koko ajan kireällä kun joudun yksin tytön hoitamaan+kodin,sama kuin olis yh. lisäksi meillä ei oo melkeen ikinä rahaa,aina kun on raha päivä miehen täytyy ottaa "vähän" vanhoihin velkoihinsa!
ei jumalauta ja sitten me joudutaan sen takia olla syömättä välillä (tytöllä kyllä ruokaa,itse olen vaikka syömättä että tyttö saa mahan täyteen joka päivä),siis todella pistää vihaksi tommonen.
me ei ikinä tehdä yhdes mitään miehen kanssa,seksiäkään ei tee mieli yhtään. ehdotin sit miehelle että asuttaisiinko vähän aikaa erillään mutta ei kuulema käy,että sitten me ei ainakaan nähdä ikinä kun on aina jossain ja että alkaa nappailemaan jotain lääkkeitä jos jätän sen ja et tytön ei sit tarvii tulla viikonloppusin edes yökylään :( tää ei ole provo..
kertokaa mulle mitä teen :( :( ????
 
hoitaja
ota lapsi ja lähde. Jos mies on noin edesvatuuton ja ajattelematon. Tyhjää uhkailee ja pelottelee sua et alkaa nappaileen tabuja jos jätät sen. Miehes on aikuinen ja jos alkaa vetää tabuja niin sehän on hänen oma päätöksensä etkä sinä ole siitä vastuussa.
Lähde..
 
samaa kokenut
Joo se on aivan totta, ettet ole vastussaa miehestä. Eräs mun ex, uhkasi monesti tappaa itsensä jos jätän hänet. Liikaa siedettyäni kuitenkin lähdin ja hengissä hän on vieläkin. Jotkut vaan uhkailee noin, inhottavaa kyllä.. Mutta mielestäni yksinhuoltajana sinulla olisi sikäli helpompaa, että olisi ainakin rahaa (tuet jos ei muuta) Ja sinun ei tarvitsisi miettiä ukon menoja koko aikaa, ja varmasti joskus löytäisit uuden, paremman miehen. Jos pysyt suhteessa niin et ikinä voi saada parempaa. Voimia sinulle!
 

Yhteistyössä