Morsian ohjelmasta

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Nina ei kuollutkaan siihen iskuun minkä sai päähänsä. Sillä sojotti se neula kyynärtaipeessa ja Sonja sit painoi sen aineen sen suoneen. Siihen kuoli. Ja Janne järkkäs jonku venäläisen ajaa sen Nikon yli autolla kun Niko uhkaili Jannea et kertoo kytille et Janne oli paikalla Niinan kuolinyönä...

En siis tiedä miksi Sonja sen teki, ei siinä sanottu.. ehkä paniikissa ei keksinyt muutakaan.. Ja Ninahan yritti alunperin tappaa sen Sonjan.. Sonja kertoi sille poliisille kaiken kun halus antaa sille mielenrauhan..Poliisi kun kerto et sillä on max3viikkoo elinaikaa.. Se poliisi piti päivyriä nauhurille..siinä tuli kaikki ilmi.. Meinas eka lähettää sen poliisilaitokselle ennen kuolemaansa.. mut lähettikin sen Sonjalle ja Jannelle "häälahjaksi"...
 
pihalla
Miksi Sonja pisti sen aineen Ninaan ja miten tää kaikki liittyy sarjan ekoihin tapahtumiin? Vai eikö se ex-sulhasen salattu elämä liitykkään tähän enää mitenkään?
 
4944
Alkuperäinen kirjoittaja Pikku Mii:
Nina ei kuollutkaan siihen iskuun minkä sai päähänsä. Sillä sojotti se neula kyynärtaipeessa ja Sonja sit painoi sen aineen sen suoneen. Siihen kuoli. Ja Janne järkkäs jonku venäläisen ajaa sen Nikon yli autolla kun Niko uhkaili Jannea et kertoo kytille et Janne oli paikalla Niinan kuolinyönä... .
Kyseisen piikin mukanaan toi tämä Janne, joka yritti piikittää Ninan, mutta havahtui ääniin kylppäristä ja pakeni. Sonja siis hoiteli homman loppuun.
 

Yhteistyössä