Voin aloittaa: -makkarakeitto -makkaraleivät -uunimakkara -makkara ja ranskikset
makkarasta on moneksi 12.04.2013 #1 Voin aloittaa: -makkarakeitto -makkaraleivät -uunimakkara -makkara ja ranskikset
Rähinä-Reetta 12.04.2013 #2 Grillimakkara. Miten ne nykyään maistuu niin kamalan suolaisilta... Kabanossi esim. Reactions: Kuula
kotileipuri- 12.04.2013 #5 Meillä oli eilen makkarastroganoffia perunamuusin kanssa, salaattina omena-punajuuri-raejuustosalaattia.
Meillä oli eilen makkarastroganoffia perunamuusin kanssa, salaattina omena-punajuuri-raejuustosalaattia.
kotileipuri- 12.04.2013 #6 Mies tekee itse suht säännöllisesti makkaroita, vaikka niistä on vähän enemmän työtä, on ne sen arvoisiakin.
Mies tekee itse suht säännöllisesti makkaroita, vaikka niistä on vähän enemmän työtä, on ne sen arvoisiakin.
"vieras" 12.04.2013 #7 Olen teininä tehnyt makkarasta makaroonilaatikkoa.eli makkara kuutioiksi ja muute tehdään kuin normi lihamakaroonilaatikko. Makkaramunakas,pyttipanny,nakkikätköt,makkarapizza.
Olen teininä tehnyt makkarasta makaroonilaatikkoa.eli makkara kuutioiksi ja muute tehdään kuin normi lihamakaroonilaatikko. Makkaramunakas,pyttipanny,nakkikätköt,makkarapizza.
"vieras" 12.04.2013 #8 Ihan vaan paloina paistettu hyvä juustomakkara ja sipulia, lisäkkeenä ruispala oivariinilla - namskis.
Ihan vaan paloina paistettu hyvä juustomakkara ja sipulia, lisäkkeenä ruispala oivariinilla - namskis.
"vieras" 12.05.2013 #12 Nakkirisottoa olen tehnyt. Riisiä, kasvisliemikuutio, hernemaissipaprikaa ja nakkipalat sekaan.