Monenko tulehduksen jälkeen ja minkä ikäisenä lapsillanne on putkitettu korvat?

  • Viestiketjun aloittaja augmentin
  • Ensimmäinen viesti
3-vuotias sai putket 1,5veen iässä 5 peräkkäisen tulehduksen jälkeen... tulehduksia jatkui putkituksen jälkeen vielä puol vuotta. Sitten saatiin kokonainen terve vuosi korvien osalta. Putket pysyi korvissa jopa 1,5vuotta ja nyt jännitetään jatkuuko sama kierre kun putket juuri lähteneet.

Pienemmällä 1-vuotiaalla takana jo 7 tulehdusta tämän vuoden puolella ja putkitus seuraava järjestettävä asia tässä huushollissa... huomenna taas pitkittyneen räkiksen ja itkuisen tytön kanssa yksityiselle korvalääkärille.

Yksityisesti hoidettu kaikki lasten korva ja astma-asiat.
 
vieras
sairaan lapsen hoitotukea jos on ollu 6 tulehdusta 12 kk aikana ja välillä todistettavasti parantunu!!siitä ei kukaan kerro.puolelta vuodelta saa takautuvasti ja tuki noin 100e kuussa!vuodeksi päätös ,ei evätä vaikka lapsi menis sinä aikana putkitukseen!!ajattelin kertoo:) tarttee c lausunnon joka maksaa 25 e
 
Tytöllä 18 tulehdusta 1 vuoden ikään mennessä ja kaksi puhkaisua<-putkitus
Pojalla 11 tulehdusta 1,5 vuoden ikään mennessä, ja yksi puhkaisu <-putkitus.
Kelan suositus olisi kuitenkin nyky ohjeen mukaan, että kolmannen tulehduksen jälkeen putkitettaisiin. Sanoi meidän korvalääkäri. Harmi, että ne lääkärit ei niin kuuntele omia ohjeitaan:).
 
Muutamassa kuukaudessa kolme tulehdusta niin putkitettiin ja leikattiin kitarisat. Yksityisellä korva-, nenä- ja kurkkutautien lekurilla. Ja poika oli putkitettaessa pari kuukautta päälle vuoden. Nyt jo putket tullut pois (toinen vuosi sit, toinen tossa kevät-kesällä ) ja 1 tulehdus ollu silloin vuosi sit.
 

Yhteistyössä