monelta mammalta olis jo henki lähteny

tuolla promillemäärällä,huh :whistle:

Peruutti pankin seinään - puhalsi 5,05 promillea!
03.04.2008 13:43

Keski-ikäinen nainen puhalsi hurjat lukemat liikennevaurion jälkeen Juuassa Pohjois-Karjalassa. Alkometri näytti 5,05 promillen humalatilaa.

Juukalaisnainen jäi kiinni peruutettuaan autollaan pankin seinään Juuan keskustassa keskiviikkona iltapäivällä. Auto vaurioitui törmäyksessä, samoin pankin ikkunan alareunassa ollut ikkunapelti.

Humalatilan tarkka määrä selviää verikokeessa. Naista odottanee syyte törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
STT
 
Kyllä täälläpäin osaa naisetkin ottaa kunnolla kuppia! :D Ei vaineskaan, eihän tuommosia lukemia pysty puhaltamaan muut kuin sellaiset joilla on alkoholiongelma ja sietokyky sitä myöden muuta kuin tavan tallaajalla.
 
:eek: Kauheet lukemat naiselta... Mutta tosiaan joku alkkishan tuo on :/

Tuttava puhalsi 5.5% tässä joku aika sitten ja hänet vietiin medihelillä sairaalaan, että ei kyllä enää ajo kunnossa ollu tuossa vaiheessa. :whistle:
 
Jos käyttää päivittäin alkoholia, lukemat voi nousta uskomattomiksi. Homma toimii jotenkin niin, että kun illalla on promilleja reilusti, se ei laske yön aikana kokonaan, mutta henkilö vaikuttaa selvältä, jopa luulee olevansa selvä ja ottaa kohta vähän krapulan paikkaust, saadan vähän lisää promileja ja kun tätä jatketaan useampi päivä, voidaan päätyä jopa 8 promileen, mihin kuolee hyvinkin ilman harjoitusta. JOtkuthan sanoo, että ilman harjoitusta nainen kuole 3 promillen kohdalla, mies neljän.
2 promillea voi hyvin olla hyvin harjoitelleella niin, ettei sen humalaa edes huomaa. Kun elimistö tottuu aina olemaan alkoholin vaikutuksen alaisen, se alkaa vaatia sitä aina lisää :whistle:
 

Yhteistyössä