molkosanin oikea käyttö?

  • Viestiketjun aloittaja Elina83
  • Ensimmäinen viesti
Elina83
oiskos kellään vinkkejä Molkosanin käyttöön. Ostin tossa pienen pullon molkosania, mut en oo kyl ihan varma et miten sitä kannattaa "nauttia" et siit ois hyötyä.
kiitoksia vinkeistä jo etukäteen! :)
 
Biibi
Ota tyhjään mahaan aamulla 1tl veteen sekoitettuna. Lisäksi sitä voi käyttää finnien desinfioimiseen ja laimennettuna kasvovedeksi. Pullossa on ohjeita. Ja salaatinkastikkeisiin sitä voi käyttää kuten etikkaa.
 
Mimmi62
Joo mäkin ostin pullon ja otin ekan ja vikan kerran kun laitoin veteen jasitten hörppäsin niin tuli jopa nenästäkin kaikki ulos, mutta en anna kyllä periksi kun joku sano et tuoremehuunki voisi laittaa ei maistu niin kauheelle.
 
Biibi
Joo se oksennusrefleksi on ihan tuttua, mulla kävi sama juttu. Mutta siihen makuun (ja hajuun!) kummasti tottuu, ei olisi kyllä uskonut (aluksi tuntui aivan järjettömältä ajatus laittaa sitä salaatinkastikkeeseen "makua antamaan" - yök).

Kokeile käyttää ensin vähän aikaa kasvovetenä niin totut hajuun. Minä pystyn nykyisin juomaan sitä ihan "maistellenkin". Ja jopa pidän siitä mausta, kivan raikas ja hapan.
 

Yhteistyössä