Mitkä ovat luotettavimpia raskaustestejä???

Moikka!

Kyselisin mikä raskaustesti on teistä luotettavin?Tein muutama päivä sitten RFSU-raskaustestin,kyllä siihen kaksi viivaa näytti tulevan,toinen huomattavasti himmeämpi.Eli "POSITIIVINEN" ilmeisesti?=)Toisen testin tein Apteekin omalla raskaustestillä niin "nega" tuli,mutta en tehny sitä aamupissasta.Kuukautiset kuitenkin 2vkoa myöhässä,vatsa kova pallo,paineentunne alavatsassa.Kolmas raskaus olis sit aluillaan.Vastauksia kaipailisin?=)
 
mulla ainakin apteekin puhtaat testi näytti plussan, silloin kun odotin, et se ainakin toimi omalla kohdallani. luulisin et clearblue kans olis hyvä, niin ja terveyskeskuksessa saa tehdä ilmaisen testin, sen luulisi olevan ainakin luotettava
 
Useimmat testit eivät näytä positiivista lainkaan jos raskaushormoneja ei ole virtsassa. Mutta testi voi näyttää negatiivista niistä hormoneista huolimatta mikäli hormoneja on liian vähän.

Meillä terveyskeskuksessa testataan Predictor- nimisellä testillä, mutta apteekin farmaseuttien mukaan luotettavuus on suhteellisen samaa tasoa noilla muillakin testeillä, hinnassa vaan on yli kympin ero.
 

Yhteistyössä