Mites teette karjalanpaistin

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja tytönjapojanmamma
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
T

tytönjapojanmamma

Vieras
Minä laitoin nyt vain vettä, suolaa ja pippureita ja muutaman laakerinlehden. En edes ruskistanu lihoja tällä kertaa, näin tulee kuulemma kirkas liemi. Saa nähdä mimmosta tulee. Tämä lienee se ihan perinteinen tyyli, vai mitä? Mutta mites te teette?
 
Mä paistan lihat kuumalla pannulla nopsaan, suolaan ne ja kaadan uunivuokaan, kuullotan pienessä öljymäärässä sipulit ja kaadan lihojen päälle. Sit lisään vettä pannulle ja annan kiehua sen hetken aikaa siinä, kaadan lihojen päälle. Vedenkeittimellä keitän vettä valmiiksi ja kaadan niin paljon sitä vuokaan, että lihat lähes peittyy. Perään kokonaisia maustepippureita ja laakerinlehtiä 1-2. Ja sit uuniin, eka tunti 200 astetta, sit pari tuntia 175 asteessa
 

Yhteistyössä