Mitenkäs muiden melkein pariviikkoiset nukkuvat tai nukkuivat? :)

Meitin jäbä tykkää olla aamusta hereillä aikas pitkään, sitten nukkuu päikkärit, muutama tunti siinä hurahtaa. Illemmalla taas nukkuu ja ärsyttävästi ottaa "ne" pitkät unet tuossa 18-> ja yöllä sitten heräilee taas 3h välein ellei useamminkin. Ekat päivät meni niin, että nukkui yöllä 5h... No sain toipua rauhassa joten kaipa se pitää takaisin nyt maksaa ;)
 
Aku
Typyllä vaihtelee tuo nukkuminen ihan hirveesti.Tänään pisin hereillä olo jakso oli melkein 2h kun välillä ehkä 30 min.Mekin saatiin lupa olla herättämättä syömään (tosin eipä oo paljon tarvinnutkaan) ja viime yönä nukuttiinkin melkein 6 h putkeen :whistle: (itse tietysti heräsin 3h jälkeen ihmettelemään että eikö se tahdokkaan evästä...)Pisin unijakso tuntuu olevan tässä iltapäivällä ja sitten toinen alkaen puolilta öin jatkuen jonnekkin aamuyöhön.

Näin meillä tällä hetkellä,saapi nähdä mikä on tilanne esim. 2 viikon päästä.

T.Aku ja unikeko
 
Muksu nyt 2,5 viikon ikäinen ja meillä ei nukuta. Yöllä heräillään noin tunnin välein. Viime yönä taisi olla pisin unijakso ennätykselliset 2,5h. Päivälläkin poitsu nukkuu vain max tunnin unia. Ilmaa paljon mahassa ja se taitaa herätellä. Myös pitkiä jaksoja hereillä putken, esim. toissa iltana valvoi 15-22, kunnes saatiin vihdoin tainnutettua hetkeksi uneen.
 

Yhteistyössä