Mitenkä joulutyöt etenee?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Ei tahdo edistyä, kaamee flunssa päällä ja lauantaina on ainut vapaapäivä ennen aattoa. No onneksi laatikot ja leipomiset on tehty, lahjat ostettu ja suurin osa jo paketoitu. Ja kaikeen kruunaa se, että tarhassa jyllää vatsatauti eli sitä odotellessa. :xmas:
 
mullakin olis maanantaina eka vapaa tai nmo on sunnuntaikin,mutta silloin pitäis hakee kaverit satamasta kun ne tulee laivalta..
Enkä muuten ole ikinä ite ajanut Helsingissä..mä aiheutan niin monta vaarallista tilannetta ittelleni siel viel :D
 
jossu
En ota mitään stressiä..
Mutta leipomukset leivottu, kinkku ja laatikot ostettu samoin joululahjat ja kortit, kortit tietenkin jo postissa. Normi siivous ensi viikolla ja kuusen osto.
 
maniokki
aika hyvällä mallilla...maanantaina vaain imurointi, petivaatteiden vaihto ja vessojen pesu. Aatonaattona kuusi sisään ja koristelu. Yhet lahjakortit vielä tulossa postissa lahjoiksi. Ruuista ei paljon piitata, muualla syömässä kuin kotona.
 
AAM
lahjat suht ok parilta puuttuu, kuusi tulloo leitörs, mitkä laatikot ?! ostan vkonloppuna.. :whistle: , siivous.. jos ehtii niin viikendinä teen ja koristeet kans lopulliseen kuosiin. kortit hoidin poikkeuksellisen ajoissa.. kerrankin normisti ne jää siihen vikaan postituspäivään
 
Päin persettä menee kun en ehdi tehdä yhtään mitään joulun hyväksi, kun on tehtävä muuta. Eli paskaisessa kodissa syömme niitä ruokia joita vielä kaupasta saa kunhan sinne ehtii ja katselemme luultavasti harvaa koristeetonta kuusta. Lahjat on onneksi ostettu lapsille.
 

Yhteistyössä