vieras
Tarttis saada ihan nurmenvihreää kermavaahtoa, onnistuuko? Vai tarttuisko elintarvikeväri paremmin johonkin kreemiin?
nimim. aloitteleva kakkumaakari
nimim. aloitteleva kakkumaakari
Mutta tuleeko taviskermavaahdosta ihan vihreää? Joskus elintarvikevärejä olen käyttänyt piparkakkukuorrutteen värjäykseen, ja silloin ei ainakaan tullut ihan tarpeeksi vihreää.Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:Elintarvikeväriä apteekista.
Alkuperäinen kirjoittaja kokki:Anna olla jääkaapissa n. 2 viikkoa, takuulla halpaa vihreää vaahtoa.
Mä olen saanut aikaan havunvihreää sokerikuorrutetta. Pakkohan sen kermankin on värjäytyä, jos pigmenttiä on tarpeeksi.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Mutta tuleeko taviskermavaahdosta ihan vihreää? Joskus elintarvikevärejä olen käyttänyt piparkakkukuorrutteen värjäykseen, ja silloin ei ainakaan tullut ihan tarpeeksi vihreää.Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:Elintarvikeväriä apteekista.