Miten usein käytätte lasta suihkussa?

  • Viestiketjun aloittaja hei
  • Ensimmäinen viesti
Ennen kylvettiin/suihkuteltiin pari kertaa viikosssa. Nykyään melkein joka ilta, koska tyttö tykkää niin kovasti eikä ole ihon kanssa ongelmia. Lisäksi se on minusta ihan kiva "ohjelmanumero" pitkään iltaan...

Käytättekö muuten saippuaa ja/tai shampoota?
 
Muumimammuska harmaa
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.11.2006 klo 20:07 Kauris 71 kirjoitti:
Meillä myös pari kertaa viikossa näin talvisin. Kesäisin käytiin vähän useammin, koska oli kuumempaa. Pojan iho kuivaa muutenkin nyt talvella enemmän, joten ei rasiteta sitä liialla pesulla.
Näin myös meillä :wave: Toki joka päivä sit tehdään pikkupesut.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.11.2006 klo 04:39 påing kirjoitti:
meillä kylvetään päivittäin. ihon kanssa kun ei ole ongelmia ja siitä iltakylvystä on tullut sellainen joka illan traditio. =)
meillä myös joka ilta kylvetään, se kuuluu päivän "ohjelmaan" poika 1v 2kk
 
No meillä parisen kertaa viikossa. toinen uimahallissa käynnin yhteydessä. lapset on 5- ja 6-v. Silti talviaikaan lasten iho tuntuu kuivuvan. kesällä lyhythihaisissa ja shortseissa olo tekeekin lapsista aivan eri tavalla likaisia kuin nyt talvella.
 
sarppa
Meillä suihkutellaan myös vähintään joka toinen päivä. Iho ei ole moksiskaan. Lisäksi saunaan tyttö tahtoo päästä pari kertaa viikossa. Ikää neidillä nyt 1v 3kk.
 
tietäjä
Ihon luonnollinen, suojaava bakteeritasapaino järkkyy, poistuu, ja ihon oma luonnollinen , suojaava "rasvakerros" lähtee , poistuu, häivää, jos peseydytään liian usein, joka päivä, joka toinen päivä. Kerran, max 2 x viikossa riittää normaalioloissa.

Kesäaika on eri asia, kun ollaan ulkona paljon ja vähissä vaatteissa ja likaannutaan.
TAlvella huoneiston ilma on kuiva, iho kuivaa, ulkona ollaan vaatteet päällä, on pakkasta jne. Vähäisempi peseytyminen riittää. kerran viikossa lapselle, joka ei edes vielä hikoile, koska on lapsi eikä hormonitoimitaa vielä ole alkanut, hiuksetkaan siis eivät rasvoitu.

 
Meil tyttö 2v käy melkeenpä joka ilta suihkussa. Itse tykkään käydä päivittäin pikaisesti suihkussa, niin on mukavampi mennä nukkumaan. Ihan turha on yrittää mennä ilman tyttöä, se kun kuulee että joku on suihkussa, tulee salamana ovelle ja alkaa riisumaan.
Kerran viikossa yleensä pesen tytön hiukset lasten shampoolla ja vartalon suihkusaippualla.
Meilläkin iho erittäin hyvässä kunnossa!
 

Yhteistyössä