Miten turvata vauvan (9kk) nestetarve etelän lomamatkalla?

Hei,

Olemme lähdössä viikon lomalle Rodokselle. Nyt mietin, että miten ihmeessä turvaan vauvani (tempperamenttinen luonne) nesteen tarpeen siellä kuumassa?? Ei kerta kaikkiaan ole koskaan suostunut juomaan vettä!! Hän saa korviketta. Onko kellään ollut vastaavia ongelmia ja miten selvitä?
 
Hei,
tarjoa korviketta (ja vettä ) vaan useasti, vaikka pikkuhörppyjä, usein vauvat alkavat juoda enemmän kuumassa. Pidä vauva poissa auringosta ja muutenkin paljon ilmastoiduissa tiloissa. Tarjoa hedelmäsoseita vaikka useammin - niistä saa myös nestettä.
 
Tarjoa korviketta neste kuin neste. Meidän poika oli 9 kk, kun oltiin Kyproksella.
Sattui mukava helleaalto 40 astetta varjossa. Rupesi kyllä vesikin maistumaan.
Eli vesi ja ja maitopullo mukaan ja maitopulloa ja ruokia ei sitten tarvitse lämmittää.
Lapset selviävät yllättävän hyvin kuumissa oloissa. Meillä vanhemmat kärsivät ei poika.
Ilmastoitu hotelli pelasti kyllä vanhenpienkin loman.
Eli hyvää lomaa ja juottakaa nestettä vaikka se olisi sitten korviketta. B) B) B)
 
Kotiuduttiiin juuri Espanjasta 6 kk ikäisen kanssa. Annoin korviketta reilusti, laitoin pulloon aina muutama 10 ml enemmän kuin kotona. Vettäkin tarjosin usein, ja muutaman kerran joikin jopa 50 ml, kotona ei suostu vettä juomaan.

Kannattaa antaa jauhekorviketta, oli näppärä ottaa mukaan kaupungille ym eikä tarvinnut miettiä pilaantumista. Jauhe vain pulloon, ja pullovettä päälle. Espanjasta ei nimittäin ainakaan saanut pikkutetroja, Kreikasta en tiedä. Lennoille varasin 2 dl purkit.
 
Kiitos kaikille vastanneille!

Lomamatka todellakin sujui ihan hyvin! Ja niinkuin joku totesikin, niin kuumassa myös vauvamme joi vettä, hieman epäilevästi kylläkin ja ajoittain vastaan pyristellen, mutta joi kuitenkin! Ja sitten löysin kaupasta Semperin mehua (tosin tarkoitettu 1v alkaen), jota laimensin vielä reilusti vedellä ja sitä vauva suostui oikein kivasti juomaan.Annoin myös tavallista enemmän korviketta. Kiva lomamatka vaikka monet asiat etukäteen aiheuttivatkin murehtimista...
B)
 

Yhteistyössä