Miten tönimisen saa loppumaan?

Antamalla ajan kulua, mutta kieltämällä silti edelleen joka kerta kun tönimistä tapahtuu, ja rankaisemalla (esim. pois leikistä jos tönii, jäähypenkki, tms).

Aika kai on se ratkaisevin tekijä tässä. Kun kasvua ja kehitystä tapahtuu, niin tönimiset yms jää (yleensä ) vähemmälle tai kokonaan pois.
 
näin
Alkuperäinen kirjoittaja jaa no:
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Alkuperäinen kirjoittaja mää:
meunasin vastata että "tönimällä tarpeeks lujaa takasin", mutta ei se taida sopia tähän kohti...
Sillä ei saavuteta koskaan mitään.
kannattaa käydä joskus kattomassa jonkun koulun pihalla...
On siellä koulussa hakattu nyrkkiraudoilla ja puukoillakin ja sekään ei riitä. Mikään ei riitä, jos väkivallalla koittaa hallita.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
3-v on jo aika iso ja pitäisi ymmärtää puhetta. Meillä 1v 8kk tönii ja sen ikäisellä on vielä toinen juttu. Kielletty tietty sekin.
No, 3-vuotiaalla on myös uhmakausi menossa. Ja on sellaisessa iässä, että leikkii paljon ikäistensä kanssa, mutta sosiaaliset taidot eivät vielä välttämättä ole niin kehittyneet että osattaisiin käsitellä ristiriitatilanteet muuten kuin fyysisesti.
Hankala ikä. Mukamas jo iso mutta silti vielä ihan pieni :)
 
vieras
rangaistus esim: jäähy matto/nurkka tai vastaava. 1min per ikä vuos. eli 3v=3min. ja sen jälkeen anteeksi pyyntö. ja ennen jäähylle laittoa pitää selvittää lapsella silmästä silmään miksi joutuu jäähylle. ja toki lapselle enemmän huomiota!!
jos ei tuo auta niin lisäks voi ottaa käyttöön vaikka kiltteys taulukon. voit tehdä sen yhdessä lapsen kanssa ja sinitarralla kuva kiinni siihen. tasoja voi olla esim: 5. kiltteydestä nousee aina yhden tason ja tuhmuudesta menee yhden tason alas päin. ja kun on tasolla viisi niin lapsi saa pienen yllätyksen :) esim: valita mieleisen tarran tai muun pienen jutun :)
ja aina kun lapsi on kiltti niin kovat halit ja kehut päälle!!!!!! :))
 

Yhteistyössä