Miten tälläisen ihmisen kanssa tulee toimia?

Meidän asukastoimikunnan puheenjohtajana on hyvin omituinen ihminen. Siis ihminen joka on äärimäisen naiivi, hänestä on ok jos hänelle vaikka soitettaisiin yöllä avaamaan asukkaiden kavereille ovia, kun he palaavat baarista, hänestä on ok, että lapset pelaavat rappukäytävässä sählyä, hänestä on ok, jos jollain ei ole kotia niin hän voi hyvin nukkua rappukäytävässä.
Mun tekis ihan oikeesti mieli vetää sitä turpaa ja herätellä vähän tähän maailmaan. Miten toimia ihmisen kanssa jolla ei ole mitään käsitystä todellisesta maailmasta.

Hänellä ollaan yritetty sanoa, että ulkopuolisilla ei ole asiaa taloon yöllä, heille ei pidä avata ovea, olemme sanoneet, että lapset eivät voi leikkiä rappukäytävässä koska seinistä lähtee maalit ja kenenkään ei tarvitse kuunella sitä meteliä. Nyt tuli tämä rapussa nukkuja tietoomme niin hän kertoi käyvänsä jututtamassa sitä miestä kyselemässä hänen elämäntilanteesta jos hänet sattuu yöllä löytämään.

:headwall: :headwall:
 
Ken guru
Heh, onkohan tuo yksi entinen opettajani (sosiaalityöntekijä) :D. Kertoi joskus että antaa kodittomien nukkua rappukäytävässä"än", ja yrittää pitää sen mieheltään salassa koska miehensä ei kuulemma ymmrrä.

Silloin ajattelin että vähänkö symppis tyyppi, mutta kai kolikolla on aina se toinen puoli. Voisihan se harmittaa jos omassa rappukäytävässä olisi kodittomien yömaja, ja erityisesti jos lapset jatkuvasti leikkisivät rappukäytävässä. Tosin itsekin usein lapsena leikittiin..:xmas:, mutta ei nyt sentään sählyä pelattu tai muuten kolisteltu.
 
Kun on seuraava taloyhtiön kokous, toteat korrektisti että vastuuta "luottamustoimista" kannattaa välillä siirtää, ettei sama ihminen kuormitu liikaa. Sitten äänestätte jonkin muun ihmisen puolesta.
 

Yhteistyössä