Sillä tavalla ettei ne kovetu eikä sokeritkaan kauheesti sulais?
"vieras" 30.04.2013 #2 Ei niitä säilötä. Jos säilöisin, niin laittaisin raakana tai vähintään sokerittomina pakkaseen.
Kootikko 30.04.2013 #3 Eikun ihan huomiseen asti pitäis saada vaan säilöttyä.. eikö ne kovetu jos lojuu pöydällä ilmoittumassa? saati jos laittaa jääkaappiin?
Eikun ihan huomiseen asti pitäis saada vaan säilöttyä.. eikö ne kovetu jos lojuu pöydällä ilmoittumassa? saati jos laittaa jääkaappiin?
"k.j." 30.04.2013 #4 Kovettuu ne. Sinuna laittaisin sokeroimattomana pakkaseen, sulatus huomenna uunissa 200 asteessa muutama minuutti ja sitten sokerointi.
Kovettuu ne. Sinuna laittaisin sokeroimattomana pakkaseen, sulatus huomenna uunissa 200 asteessa muutama minuutti ja sitten sokerointi.
"äitix6" 30.04.2013 #7 Jos oot sokeroinu ne niin laita huomiseen saakka jääkaappiin ja nosta sielä pois huomenna noin tunti ennen ku laitat tarjolle =)
Jos oot sokeroinu ne niin laita huomiseen saakka jääkaappiin ja nosta sielä pois huomenna noin tunti ennen ku laitat tarjolle =)