neuvokaa
Kun aina siitä tulee niin mautonta ja vetistäkin. Miten te muut teette riisin niin että se on hyvää ja maistuukin?
Turha vehje... Sanoo se, jonka mies haluaa uuden riisinkeittimen. Kun osaa, ei sitä tarvitse.Alkuperäinen kirjoittaja Huithapeli:Osta riisinkeitin.Itse saatiin lahjaksi ja en pois antaisi.
Mä en koskaan ole riisiä huuhdellut.Alkuperäinen kirjoittaja MaalisXXLmamma76:liha- tai kanaliemikuutiolla riippuen siitä minkä kans sitä tarjotaan. Mut sillon pitää keittää kuivaksi, eikä huuhdella..
Eihän riisiä VOI huuhdella keittämisen jälkeen, pilallahan se sitten on!Alkuperäinen kirjoittaja MaalisXXLmamma76:liha- tai kanaliemikuutiolla riippuen siitä minkä kans sitä tarjotaan. Mut sillon pitää keittää kuivaksi, eikä huuhdella..
Mä teen samalla tavalla, anopiltani (itäturkkilainen mestarikokkiAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Yksi tapa on kuullottaa riisiä ensiksi pienessä tilkassa öljyä läpikuultavaksi ja lisätä vasta sitten se vesi. Niin minä teen.
:attn:Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:Osta kunnollista riisiä, älä mitään Uncle Bensiä tms.
Kunnon jasmiiniriisin kun huuhdot, laitat kattilaan ja peität vedellä vähän riisin yli ja miedolla lämmöllä keität, tulee hyvää.