Miten mennään Junibaceniin?

  • Viestiketjun aloittaja Matkalainen
  • Ensimmäinen viesti
Matkalainen
Olemme lähdössä Tukholman risteilylle 27.6 ja tarkoitus käydä Junibacenissa. Tosi huonosti on reitti opastettu. Bussien ja ratikoiden numerot on kyllä kerrottu ja mistä ne lähtee, mutta meillä ei ole aavistustakaan miten kaukana nämä pysäkit ovat Silja Linen terminaalista eikä matkan kestosta suuntaansa. Jos joku tietäisi ja kertoisi niin olisimme todella kiitollisia. Nyt on aika levoton olo, kun ei itse oikein asiaa tiedä ja paikan päällä selvitys huonolla kielitaidolla hirvittää.
 
puhkis
Siljan terminaalista on kivenheito matka Gärdet nimiselle metro asemalle, jäätte metrosta seuraavalla asemalla Karlaplan. Sieltä lähtee bussi 44, joka menee Djurgårdeniin. Junibacken on heti sinne menevän sillan jälkeen oikealla puolella. Kävellenkään matka ei ole aikuisille kummoinenkaan.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.06.2005 klo 12:50 puhkis kirjoitti:
Niin ja unohdin sanoa, että kysykää laivan infosta, he osaavat taatusti neuvoa!
ja laivan lastenpaikassa oli isot mainokset ainakin viime kesänä.
Siitä mekin ne huomattiin "vahingossa" ja päätettiin mennä!
Ei ennakkoo edes tiedetty mistään sellaisesta junibackenista ;)
me käveltiin :wave:
 
Siljalta menee myös pieni laiva, joka pysähtyy Djurgårdenissa ja Vanhan kaupungin lähellä. Maksaa aikuiselta 8e. Lähtee klo 10 muistaakseni, liput ostetaan laivalta. Helppo ja suora reitti, opas pikkulaivassa vielä opastaa reitit nähtävyyksiin.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.06.2005 klo 20:40 vieras kirjoitti:
onkos kukaan menny taksilla... onko se totta et ruotsissa kallista ja pitää etukäteen sopia hinta?? :eek:
Tuskin tää on sen kalliimpaa kuin Suomessakaan. Isojen yhtiöiden taksesta (joilla on mittari) ei tartte sopia etukäteen. Muihin en suosittele menevän muutenkaan. Mutta jos pelkäät tulla huijutauksi niin kysy ennen kun lähdette ajamaan paljonko se tulee maksamaan.
 
Tukholmassa ei kannata hypätä kuin merkkitakseihin eli esim. Taxi Stockholm. Eikä taksilla ajaminen ole sen kalliimpaa kuin Hesassakaan. Se Siljan satamasta lähtevä sightseeing-laiva on ihan kiva. Kyselkää laivalta lisää.
 
Matkalainen
Reissu tuli tehtyä ja kivaa oli. Menimme metrolla Karlaplaniin ja yritimme päästä linja-autoon. Kaksi bussia odotimme, mutta kyytiin ei päästy koska meillä oli rattaat mukana ja kyydissä oli jo rattaita eikä kuski enempää mukaan huolinut. Otimme sitten taksin ja hintaa tuli 90kr. Takaisin metrolle osasimmekin ji kävellä ja matka oli lyhyt.
 

Yhteistyössä