V
vierailija
Vieras
Mutta en haluaisi laittaa niitä valmiiksi lautasille missä on kannet sillä jotkut lapset haluaa enemmän, toiset vähemmän, joku haluaa lisää jne.
Haluaisin tehdä vaikka 5 päiväksi joka päivälle kaksi lämmintä ateriaa valmiiksi. Säilyykö ne niin kauan hyvänä jääkaapissa?
Ajattelin jos ostaisin niitä isompia Ikean lasisia astioita missä on tiiviit muovikannet.
Jos tekisin yhtenä päivänä (esim. sunnuntai) yhteen rasiaan vaikka bolognesekastiketta, toiseen kanakookoskastiketta, yhteen lihapullia, yhteen uunikalaa, pinaattilasagnea, keiton jne.
Sitten keittäisin ruoka-aikaan tarvittaessa lisukkeeksi riisiä, perunoita tai makaronia. Monet keittää nekin valmiiksi ja tekee salaatitkin valmiiksi viikoksi mutta minä epäilen ettei ne ole enää sitten hyviä 5. päivänä...
Onko jollain kokemusta?
Haluaisin kokeilla meal preppiä että tietäisin onko se totta, että säästää aikaa ja rahaa ja jää vähemmän ruokahävikkiä kun tekee ruoat etukäteen viikoksi.
Meillä ei ole niin iso jääkaappi että sinne mahtuisi 7 hengen ruoat viikoksi... Mutta jos vaikka 5 päivän ruoat?
Haluaisin tehdä vaikka 5 päiväksi joka päivälle kaksi lämmintä ateriaa valmiiksi. Säilyykö ne niin kauan hyvänä jääkaapissa?
Ajattelin jos ostaisin niitä isompia Ikean lasisia astioita missä on tiiviit muovikannet.
Jos tekisin yhtenä päivänä (esim. sunnuntai) yhteen rasiaan vaikka bolognesekastiketta, toiseen kanakookoskastiketta, yhteen lihapullia, yhteen uunikalaa, pinaattilasagnea, keiton jne.
Sitten keittäisin ruoka-aikaan tarvittaessa lisukkeeksi riisiä, perunoita tai makaronia. Monet keittää nekin valmiiksi ja tekee salaatitkin valmiiksi viikoksi mutta minä epäilen ettei ne ole enää sitten hyviä 5. päivänä...
Onko jollain kokemusta?
Haluaisin kokeilla meal preppiä että tietäisin onko se totta, että säästää aikaa ja rahaa ja jää vähemmän ruokahävikkiä kun tekee ruoat etukäteen viikoksi.
Meillä ei ole niin iso jääkaappi että sinne mahtuisi 7 hengen ruoat viikoksi... Mutta jos vaikka 5 päivän ruoat?