Miten kauan teidän vauvat on parhaimmillaan pantanneet kakkaa?

  • Viestiketjun aloittaja pökkelö
  • Ensimmäinen viesti
pökkelö
Meijän vauva (4kk) on pantannu nyt viikon. Yleensä tullut joka päivä, joka toinen päivä tai viimeistään kahden päivän päästä. Koska pitää huolestua? Tissimaidolla mennään vielä.
 
Ammattilainen
meillä kakkonen panttas 16 päivää...pelkällä imetyksellä oltiin silloin. Käytiin lastenlääkärillä muusta syystä silloin, nin hän kertoi oman vauvansa pantanneen aikoinaan 21 päiviää.. 3 viikkoa on kuulemma se raja kun aletaan huolestumaan.
 
Esikoisella oli jonkin aikaa alle 6 kk ikäisenä 'kakkapäivä' aina perjantaisin... Ja silloinhan sitä sitten tuli! Keskiviikkona alkoi ähistely, jumpattiin, annettiin vettä yms.
Täysimetyksellä oli vauva silloin.
 
mä luin jostain että rintamaidolla oleva lapsi voi kakata kymmenen kertaa päivässä tai kerran kymmenessä päivässä...
Meillä oli juurikin toi viikko (7pv) pisin väli,,ja kun sitä alkoi tulla niin sitä tulijatuli :)
kaikki paikat meni pesuun ja vaihtoon..
Tuon ekan kerran jällkeen kakkaamisväliksi on tasaantunut 4vrk, ja sit aina tulee ja paaaaaljon.

vauva nyt 8vko
 
vieras
Meillä oli toisen lapsen kanssa juuri tuossa 4kk:n iässä kausi, jolloin kakkasi vain kerran viikossa. Tätä kesti n. reilun kuukauden ajan.
Taitaa se reilu 2 vk -3 viikkoa olla aika maksimi kakkaamattomuudelle. Sitten sitä tavaraa saattaa tulla kertarysäyksellä melko reilusti :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja kalamama:
kaks viikkoa. Joko kokeilit "kuumemittaria pyllyyn"-tekniikkaa?
Kyllä :D. Kovasti beebis pieree, mutta ei muuten vaikuta häiritsevän. Öisin tietty vähän levotonta ku muksua pierettää niin kovasti :D
Se on hyvä kikka :D Jos ei vauvaa haittaa niin oota vaan vielä viikko. Voithan välillä jumppailla vauvaa ja tarjota kuumemittaria uudestaan.. =)
 

Yhteistyössä