Miten kauan teidän koronat ovat kestäneet?

vierailija
Meillä tämä on pahempaa. Neljättä päivää on kuumetta niin ettei sängystä viitsi nousta ilman lääkkeitä. Onneksi helpottaa pikkuhiljaa. Huomenna yritetään tehdä etätyötä minkä jaksetaan.
Sehän on siksi vaarallinen kun oireet on pahentunut parin viikon päästä.
Meillä lepäiltiin vaan se aika mut ei pahentunut. Mitään lääkkeitä ei tarvittu lievään kuumeeseen.
 
vierailija
Ekalla kerralla oli 3pv yli 38 kuumetta, vähän lihassärkyjä, nuhaa ja yskää, ja haju-ja makuaisti palautui vasta 2kk kuluttua.
Tokalla kerralla oli 4pv alle 38 kuumetta, vähän lihassärkyjä mutta kovempi nuha ja yskä kuin ekalla kerralla. Ääni jäi kuukaudeksi painuksiin.
 
vierailija
Viiden lapsen isä menehtyi äkillisesti – entinen jalkapalloilija kuoli ensimmäisenä työpäivänään Norjassa
Mounir Hamoud, 39, oli vastikään palkattu uuteen työhön.

NORJALAINEN entinen jalkapalloilija Mounir Hamoud on kuollut 39-vuotiaana. Hamoud kuoli sydämenpysähdykseen maanantaiaamuna, kertoo hänen entinen työnantajansa Norjan jalkapalloliitto verkkosivuillaan.

Hamoud lopetti peliuransa vuonna 2019. Viimeiset neljä vuotta hän toimi Norjan jalkapalloliitossa pelaajakehityksen piiripäällikkönä Buskerudin piirissä.

Norjan korkeimmalla sarjatasolla Elitserienissä pelaava Stromsgodset IF oli vastikään palkannut Hamoudin, entisen pelaajansa, huippupelaajien kehittäjäksi. Hänen oli tarkoitus aloittaa uusi työnsä kuolinpäivänään, seura kertoo tiedotteessaan.
 

Yhteistyössä