Miten kauan lapsi selviää syömättä?

  • Viestiketjun aloittaja Vieras
  • Ensimmäinen viesti
Vieras
Leikki-ikäinen on ollut nyt vatsakipujen takia syömättä jo kolme päivää. Eilen meni puolikas banaani ja muutama sipsi ja tänään 1 mehujää ja hapankorppu. Koska pitää alkaa huolestua?
Nestettä menee jonkin verran, sitäkin vaan tuputtamalla :(
 
Ap
Umppari se ei kuulemma ole kun ei crp ollut koholla.
kaikki mikä on aina kelvannut herkkuna ei mene laisinkaan alas. Nyt on mennyt muutama desi kaakaota ja väkisin olen hörpittänyt vettä. Huolestuttaa niin. Nyt jo nukkumassa mutta tekisi mieli koko ajan käydä tarkistamassa että kaikki hyvin :(
 
Mustikkakeitto on helppo niellä ja kylmänä varmasti maistuu. Muutenkin kaikki mehukeitot on helppoja ja hyviä. Mehujää maistuu varmasti ja siitäkin nestettä tulee.
Ja kokeile kasvissosekeittoa haaleena. Lisää tilkka kermaa, makua antamaan.
Ja käytä juomissa pilliä. Niistä on kiva imeä mehua lasten mielestä. Meillä tytöt aina kaivaa pillejä kaapista kun ottavat mehua tai vettä. maistuu kuulema paremmalta. :/
 
Seuraa muksun yleisvointia. Meillä 1 vuotias kohta viikon sairastellu (kurkunpääntulehdus, kuume, ripuli, oksentanu pari kertaa sekä huolestuttavan vähä syöny/juonu) Eilinen päivä olin jo ihan paniikissa ku tyttö vaan makas ja itkua väänsi ja päätä käänsi heti pois ku jotain yritti tarjota ja alko vaan yökkäileen. Oli lähettävä illalla päivystävälle lääkärille joka kuitenki käski vielä seurata tilannetta seur. pvään ..eli tänään ..on se ehkä neljät ruikulit tänään päästäny vaippaan mut on se vähä paremmin jotain suuhunsaki laittanu. Mutta kyllä se tänään voi jo selvästi paremmin ..leikki ja teki (pahuutta :D ) kaikenlaista ihan niinku ennenki. No on se kyllä nukkunu normaalia enemmän mutta ihan ymmärrettävää.

Tosiaan et miten hyvin nuo pikkuset oikeen kestää tuollasta? ..ja sitäki mietin että miten se tänään sitte yhtäkkiä oliki niin pirtee vaikka varmasti on nesteitä menettäny ja painoki tippunu jo muutenki niin pienestä tytöstä!?
Jos ite oisin joutunu kokeen kaiken tuon mitä meijän tyttö kohta viikon verran niin makaisin varmaan teholla :D


Voimia ja jaksamisia sinne teille, on nuo pikkuset ja vähä isommatki pikkuset ihmeen sitkeitä! :hug: ..tarkkaile tosiaan lapsosen yleisvointia!

Ja nyt on kuulemma liikenteessä sellasta vatsatautia että oksat pois. Ei varmaan lohduta muuta kyllä se siitä! :)
 
lääkäreiden riippakivi..
meillä oli korvatulehdus, ja nuhaa/kuumetta ja oli viikon ja kaksipäivä lähes kokonaan syömättä joi kyllä. . hengissä tuo viellä ainakin on. 3 eri lääkärillä käytiin tänä aikana, ja 2 sanoi ei mitään vikaa lapsessa. "syömättämyys johtuu nuhasta." sitten kolmas (lastenlääkäri) sanoi että on korvatulehdus. pojalla on niin pienet korvakäytävät että sitä tuskin huomasi. oli lähes kiviton tulehdus, mutta nosti kuumen yms... kun saatiin lääkkeet rupesi syömään.. sitkeys palkittiin:)
 

Yhteistyössä