vierailija
Käytätkö itse? Tai syötkö ikinä missään vaaleaa pastaa tai riisiä?Käyttäkää edes tummaa makaronia tai täysjyväpastaa, toi vaalea makaroni on ravintoköyhää roskaa, pääosin pelkkää energiaa.
Käytätkö itse? Tai syötkö ikinä missään vaaleaa pastaa tai riisiä?Käyttäkää edes tummaa makaronia tai täysjyväpastaa, toi vaalea makaroni on ravintoköyhää roskaa, pääosin pelkkää energiaa.
Ei riitä töissä käyvälle liikuntaa harrastavalle ihmiselle. Esim. itsellä painon säilyttäminen normaalissa vaatii 2500 kcal päivässä. Hieman tavallista enemmän lihasmassaa, jota tietenkäön en halua menettää, kuten en myöskään voimia ja energisyyttä, joita tarvitsen työssä.
Laske energiantarpeesi - Sydänliitto Energiantarve-laskuri
Energiantarve-laskurin avulla voit arvioida energiantarpeesi. Se huomioi painon ja iän lisäksi myös aktiivisuuden.sydan.fi
Ei, vaan tällä paino pysyy ennallaan ja normaalina Tarkoitus ei ole kuihduttaa itseään.Ja juuri sen takia suomalaiset lihovat.
En sitä vettä juokkaan kaloreiden takia. Meinaatko, että hedelmästä/vihanneksesta liukenee veteen vain "maku"?Se vesi on edelleen vettä appelsiinilla maustettuna, eli olemattomasti kaloreita tai ravinteita. Vettä voi juoda vapaasti eikä se pidä hengissä ilman ruokaa.
Tumma makaroni, täysjyväpasta ja tumna riisi, saa rahalle vastinetta ja keholle täysipainoista ravintoa ilman turhia lihottavia ja insuliinitasoja nostavia höttöhiilareita.Käytätkö itse? Tai syötkö ikinä missään vaaleaa pastaa tai riisiä?
Ja kahdeksan päivää olisi siis pelkkää pastaa koko päivä. Jos se jaetaan eri aterioille, niin siitä saa lounaan tai päivällisen 16 päivälle. Joku muu setti sitten hoitaa ne muut ateriat. Esim. kananmunat ovat hinnannoususta huolimatta edelleen ehdoton osa edullista ruokavaliota.Tuossa esimerkissähän oli käytetty vain 25€. Oliko vielä normaalihinnoilla laskettu? Itse ainakin sain ostettua 1.8€ naudan jauhelihaa/400g.
Ja tuskin nyt kukaan tuota määrää putkeen vetääkään ainoana ruokana mutta 8 pastapäivää kuukaudessa ei ole mitenkää epätavanomainen vaihtoehto.
No paljon sulla menee ruokaan kuussa, et saat sen 2500 kaloria ja mitä syöt siihen?Ei, vaan tällä paino pysyy ennallaan ja normaalina Tarkoitus ei ole kuihduttaa itseään.
Täällä oli keskustelua miten alle 100 e/kk ruuilla pärjää, hedelmillä tai vihanneksilla maustettu vesi ei asiaan vaikuta.En sitä vettä juokkaan kaloreiden takia. Meinaatko, että hedelmästä/vihanneksesta liukenee veteen vain "maku"?
Mistä te hankitte voin?Mä olen oikein tyytyväinen niinä päivinä kun mun ja miehen ruokabudjetti pysyy alle kahdessakympissä.
16 pasta-ateriaa ei kuulosta minusta mitenkää pahalta. Kyllä meillä työpaikkalounaalla on ainakin 2 x viikossa pastaruokaa.Ja kahdeksan päivää olisi siis pelkkää pastaa koko päivä. Jos se jaetaan eri aterioille, niin siitä saa lounaan tai päivällisen 16 päivälle. Joku muu setti sitten hoitaa ne muut ateriat. Esim. kananmunat ovat hinnannoususta huolimatta edelleen ehdoton osa edullista ruokavaliota.
Ja tosiaan tuohan on vaan esimerkki hinnoista. Aina kannattaa ostaa sitä mitä halvalla saa ja pakastaa se sellaisenaan tai tehdä valmista ruokaa pakkaseen. Jos vaikka jauhelihaa saa -60 prosentin alennuksesta, niin sen voi jakaa 100-200 gramman satseihin ja käyttää sieltä pakkasesta tarpeen mukaan. Ja sama tietysti koskee kaikkea muutakin, mutta hevi-tuotteita nyt harvemmin alennuksesta löytää.
Luomuhapankaalta kurkkusalaatin tilalle.Kaalia, sipulia, porkkanaa, perunaa, makaronia.. bullshittia ei osta kukaan.
No me juteltiin aiheesta vähän toisesta vinkkelistä, et kuinka makuvedet on kalliita.Täällä oli keskustelua miten alle 100 e/kk ruuilla pärjää, hedelmillä tai vihanneksilla maustettu vesi ei asiaan vaikuta.
Juuri siksi ei pelkkää makaronia syödäkään. Kummasti italialaiset ovat kuitenkin selvinneet jo tuhat vuotta syömällä pastaa joka päivä, vaikka on niin ravintoköyhää.Käyttäkää edes tummaa makaronia tai täysjyväpastaa, toi vaalea makaroni on ravintoköyhää roskaa, pääosin pelkkää energiaa.
80e/kk pärjääTäällä oli keskustelua miten alle 100 e/kk ruuilla pärjää, hedelmillä tai vihanneksilla maustettu vesi ei asiaan vaikuta.
Ei sovi nikkeliallergikolle täysjyvä mut luomuna speltti pieninä määrinä sopiiTumma makaroni, täysjyväpasta ja tumna riisi, saa rahalle vastinetta ja keholle täysipainoista ravintoa ilman turhia lihottavia ja insuliinitasoja nostavia höttöhiilareita.
Ne ei tosin syö tuota maailmalla tuotettua valkoista pastaa..Juuri siksi ei pelkkää makaronia syödäkään. Kummasti italialaiset ovat kuitenkin selvinneet jo tuhat vuotta syömällä pastaa joka päivä, vaikka on niin ravintoköyhää.
Sinulla ehkä noin, mutta keskimäärin suomalaiset lihovat ja se johtuu juuri siitä kun (kiitos iltapäivälehtien ja kaltaistesi kansanvalistajien) kuvittelevat tarvitsevansa 2000-2500 kcal päivässä, vaikka eivät oikeasti tarvitse kuin 1500 kcal.Ei, vaan tällä paino pysyy ennallaan ja normaalina Tarkoitus ei ole kuihduttaa itseään.
Jos on oma lapinlehmä tai kuttu80e/kk pärjää
No kurkussa nyt ei ainakaan ole juuri mitään eli sitä ei kannata sen enempää syödä kuin juodakaan, paitsi jos ilmaiseksi saa. Jos siis on rahasta tiukkaa.En sitä vettä juokkaan kaloreiden takia. Meinaatko, että hedelmästä/vihanneksesta liukenee veteen vain "maku"?
Selvästi enemmän. Euromääriä ja ruoka-aineita on turha tähän laittaa koska vaihtelevat sekä euromäärät että ruoka-aineet monipuolisuuden, vaihtelun, satokauden, saatavuuden, tarjousten jne. mukaan. Terveellisiä, ravintopitoisia/ravintoainetiheitä perusraaka-aineita, joista itse keittäen, höyryttäen, hauduttaen, paistaen, raaka-salatteina ruoka tehdään. Lisäksi täysjyväruisleipää, maustamatonta luonnonjogurttia, hedelmiä, naturel pähkinöitä jne.No paljon sulla menee ruokaan kuussa, et saat sen 2500 kaloria ja mitä syöt siihen?
No ne syö kuule just sitä. Italialainen Barilla on maailman suurin kuivapastan valmistaja ja sitä ihan samaa sinisessä pakkauksessa olevaa tavaraa syödään siellä valtavat määrät.Ne ei tosin syö tuota maailmalla tuotettua valkoista pastaa..
Katso nyt oikesti toi päivittäiskaloritarvelaskuri, oli vaikea saada noin alhaista kaloritarvetta edes naisille. Joko olet erikoisen hento ihminen tai jossain on vikaa.Sinulla ehkä noin, mutta keskimäärin suomalaiset lihovat ja se johtuu juuri siitä kun (kiitos iltapäivälehtien ja kaltaistesi kansanvalistajien) kuvittelevat tarvitsevansa 2000-2500 kcal päivässä, vaikka eivät oikeasti tarvitse kuin 1500 kcal.
Kurkku on superfoodia!No kurkussa nyt ei ainakaan ole juuri mitään eli sitä ei kannata sen enempää syödä kuin juodakaan, paitsi jos ilmaiseksi saa. Jos siis on rahasta tiukkaa.
Nii voi ne sitä tehdä ja myydä.No ne syö kuule just sitä. Italialainen Barilla on maailman suurin kuivapastan valmistaja ja sitä ihan samaa sinisessä pakkauksessa olevaa tavaraa syödään siellä valtavat määrät.
Ne syö durum-vehnäpastaa mutta käyttää todella paljon vihanneksia ja neitsytoliiviöljyä sen kanssa. Suomessa nämö lisukkeet tekee pastan hinnanmuodostuksesta pääosan, ja siitä ne Välimeren ihmiset saa sen Välimerellisen ruokavalion hyödyt, ei siitä pastasta, joka antaa pääosin energiaa. Tuolla etelässä noi kasvikset maksaa vaan murto-osan Suomen hinnoista, kuten myös kala, juustot, leipä ja jogurtti.No ne syö kuule just sitä. Italialainen Barilla on maailman suurin kuivapastan valmistaja ja sitä ihan samaa sinisessä pakkauksessa olevaa tavaraa syödään siellä valtavat määrät.
Kurkku on pääosin vettä ja ravintoarvoltaan vihannesten huonoimpia. No emäksisyyttä saat kehoon.Kurkku on superfoodia!