Miten greippi kuuluu syödä?

jassåå harmaana
Fileoi greippi kuorimalla se terävällä veitsellä niin, ettei pintaan jää kuoren valkoista osaa yhtään. Leikkaa greipin hedelmälihapalat terävällä veitsellä
 
tyttis
On olemassa greippiveitsi. Se on niin kuin veitsi jossa on molemmilla puolilla sahanterä ja pää on käyrä.Eli ensin halkaisen kahtia ja sitten greippiveitsellä leikkaan kuoren ja hedelmälihan välistä irti, ja sitten teen lohkoja leikkaamalla keskeltä ...
 
r
Mä kuorin greipin kokonaan, avaan kahdeksi puolikkaaksi ja alan sitten irrottaa veitsellä kalvoa pois ensimmäisen palan reunasta. Hedelmälihan ahmaisen suoraan suuhun, ja alan irroitella seuraavaa kalvoa jotta hedelmälihaa tulee jälleen näkyviin. Vähän sottaista ja vaatii lautasen alle, mutta minusta paras tapa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja tyttis:
On olemassa greippiveitsi. Se on niin kuin veitsi jossa on molemmilla puolilla sahanterä ja pää on käyrä.Eli ensin halkaisen kahtia ja sitten greippiveitsellä leikkaan kuoren ja hedelmälihan välistä irti, ja sitten teen lohkoja leikkaamalla keskeltä ...
Minä teen saman homman tavallisella hedelmäveitsellä, pitää vain varoa ettei paina liikaa että kuori menisi rikki.
 

Yhteistyössä