Miten asutte?

Milla
kerrostalossa 4h, k, s 100 neliötä ja 5 henkilöä. Tää on niin mukavalla paikalla, kaupungissa meren rannalla ja kaikki palvelut lähellä, lapsille virikkeitä ja kavereita, ettei pois muuteta :) -Niin ja oma on.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Milla:
kerrostalossa 4h, k, s 100 neliötä ja 5 henkilöä. Tää on niin mukavalla paikalla, kaupungissa meren rannalla ja kaikki palvelut lähellä, lapsille virikkeitä ja kavereita, ettei pois muuteta :) -Niin ja oma on.
Tollainen ois unelma :D Meidän perheen unelma. En vaan tiedä miksi sitten tähän päädyttiin. =) Ei vaan, onhan tässä ihan hyvä, mutta haaveissa olisi toimiva kerrostalokoti hyvältä paikalta ja kauniilla näköalalla!
 
Vuokralla 4h+k, kivalla alueella (paitsi nyt ei niin kiva, kun tuota asuntomessualuetta myllätään ensikesää varten.. rapaa, kuraa, likaa, melua..). Tässä varmaan asutaan "muutama" vuos ainakin.. Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa siintää haave omakotitalosta..
 
äiti
Alkuperäinen kirjoittaja MargeSimpson:
Vuokralla kerrostalossa. Ajatuksena oli, että tästä ei muuteta ikinä pois. No, ehkä joskus, mutta tämä on just sellainen kun haluttiinkin.
Kylläpäs olet nuori ja miehesi vielä nuorempi, poikanen!
Ja paljon jo olette kokeneet!
 
Paritalossa joka juuri saatiin myytyä ja muutetaan rivari kaksioon vuokralle siksi aikaa kun saamme ikioman omakotitalon valmiiksi rakennettua. Valmis pitäs olla kesäällä 08. Mitenhän sitä osaa olla sellasessa pikku kaksiossa kun on tottunut että on tilaa? asutaan nyt 4h+keittiö.
 
täti.moonika
Vuokralla kuopuksen kanssa kerrostalokaksiossa, oikein tyytyväinen! Olen asunut rivi-ja omakotitalossa, välillä omassakin!
Toinen kerros nyt vielä niin ei tartte vedellä verhoja ikkunan eteen, ahdistaisivat!
 
Omassa juuri toukokuussa valmistuneessa melko isossa omakotitalossa. 5h, k, kh, takkah, s. Lähellä palveluja. Ihanaa on tässä vauvaa hoidellessa ja sisutaessa. Mukavalta alueelta tuntuu. Ollaan asuttu vasta parisen kuukautta, mutta tyttö jo saanut kavereita. Ja ensi syksynä alkavaan kouluun mukava matka tytön itsekin kulkea sitten kun oppii.
Ja niin omaksi tätä olen sanonut (vähän velkaa on).
 
Vielä hetken aikaa 3h+k+s (rivari, oma), joka on jo myyty eteenpäin. Pian kotina on 4h+k+pihasauna, rintamamiestalo rauhallisella puutaloalueella 2km keskustasta. Lainaa on, mutta turhapa sitä murehtia - kun lissää tullee kuitenkin kuhan remppa alkaa :D
 

Yhteistyössä