Mitäs välikausivaatetta on jo hankittu?

  • Viestiketjun aloittaja "kevättuuli"
  • Ensimmäinen viesti
"kevättuuli"
Meillä isommalle Cupcaken takki viime vuoden mallia ja Ticketin takki myös viime vuodelta. Housut pitäisi noihin hankkia. Millaset nuo Ticketin housut on, sopiiko hoikalle?

Pienemmälle Molo Kidsin tämän vuoden välikausihaalari. Musta väriltään niin ei näy lika :)
 
"miima"
Justiinsa perjantaina ostin pikkupojille molemmille Po.p:n vk-housut ja toiselle takin, maksoivat kaikki yhteensä 80 e :)

Kaappiin on jo hamstrattu molemmille rubberit ja plain rainit. Uusia haalareita en nyt osta, kun noille ei istu oikein mitkään kunnolla. Toiselle vielä joku pätevämpi takki siis pitäisi hankkia.

Isommille (koululaisille) on softshellejä ja sen sellaista mitkä menee vielä (luulisin).
 
"annika"
isommalle menee viimesyksyset reimatec takki ja housut. ticketin plain rain on varapukuna, sekin oli jo syksyllä, tosin sitä ei kai kertaakaan tullut vielä käytettyä.
pienemmällä on isomman vanha reimatecin haalari ja plain rain varapukuna.
 
Ostin viime syksynä ticketin outletistä muutamaks syksyks vk-haalarit :D
Oli 30e/haalari tarjouksessa ja piti niitä ostaa sit sen verran että säästyi postikuluilta.
Tuli sitten jokaista kokoo napattua noille, on nyt muutamaks vuodeks eteenpäin vk-kamppeet.
 
"vieras"
meilläkin viime syksyset menee viellä.

Mutta antakaas vinkkejä, että mitkä oisi hyvät hanskat? mitkä pitää vettä hyvin (ei kuitenkaan kurahanskat). meillä oli jotkut reiman hanskat ja ne oli todella hyvät vaikka läträsi vesilätäkössä, mutta ne hajos(2,5v oli käytös) ja samanmoisia en ole löytäny :/
 
Hirrrveesti kaikkee
Mä oon taas riehaantunut näitten ostoksieni kanssa. Just ostin molemmille pojille uudet Popin windfleecet ja isommalle Popin kuorihousut. Pienemmälle pitäs vielä ne kuorihousut metsästää. Kaapissa on myös odottamassa pienemmälle CeLaVin fleecevuorellinen kurahaalari ja Ticketin välikausihaalari. Isommalle myös CeLaVin kurapuku, Ticketin Plain Rain sekä Reiman ja D&J softshellit ja ticketin windstopper takki. Lisäksi viime vuotisista menee päälle Reimatecin välikausihaalari ja Ticketin Softshell. Pitää varmaan osa laittaa myyntiin noista isomman vaatteista kun ei noita kaikkia kerkiä pitää.
 
"vieras"
Mä katselin myös noita Molokidsin haalareita. Poika haluaisi sinisen. Softshell-takit pitäisi uusia. Vanhat jäivät kesällä pieneksi molemmille. Ticketin takkeja jo katselin. Ja kivat takit pitäisi löytää myös.
 

Yhteistyössä