Mitäs teillä tänään syödään

Pastori
Vetäsin eines spaghettia ja kastiketta, lisäsin päälle puolikkaan purkin ananasta. Hyvää oli ja huomenna jos söis eines lihapulla annoksen eines muusilla.
Niin joo, tänään sit salaattia illalla
 
Poijalle kokattiin lohipastaa ja ME AIKUISET :D (kuten poika hyvin pontevasti tiedottaa) väsättiin pari pellillistä jauheliha-herkkusieni-paprikapitsaa :p Ja tulikin taas huippuhyvää....nyt pötsi täynnä! :x

Illalla tupareihin, joten siellä sitten sitä mitä tarjotaan.. =)
 
jurristi harmaana
Aamulla riisimuroja. Päivällä keitettyjä perunoita, purjokastiketta ja pippuroitua uunilohta. Lisänä kreikkalaista salaattia ja naposteluporkkanoita. Tästä iltapuolesta ei vielä hajuakaan.
 
Me syödään viikonloppuisin vain kerran päivässä. Tyyliin aamupuuro, välipala, ruoka, välipala, iltapuuro. Tänään me syötiin perunoita ja tofua, marinoin viipaleet soijakastikkeessa yön yli ja paistoin seesaminsiemenkuorrutuksen kanssa pannulla. Nami nami!
 
Salama McQueen
Meillä poikkeustila. Mies on poissa vkonlopun ja mä ja muksut syötiin päivällä leipää ja herkkuja kun oltiin vaarilassa. Kohta teen jotain tooosi nopsaa, varmaan makaronia ja jauhelihaa ja illalla sitten mansikkavispipuuroa.
 

Yhteistyössä