Mitäs teillä syödään uutena vuotena?

  • Viestiketjun aloittaja enkelin eväspussi
  • Ensimmäinen viesti
Ranskalaisia tai lohkoperunoita ja nakkeja + perunasalaattia tai tortilloja. Nakkipiiloja (voitaikinaan käärittyinä), sipsejä tai poppareita ja karkkia. Limsaa. Kovin terveellistä... Mutta jotain tarvitsisi keksiä 3veelle, kun ei juurikaan mitään noista syö (vain karkkia ja sipsejä/poppareita noista)
 
Vieras
Pihvejä (sisäfilee), joku kastike, grillattuja perunoita ja jotain lisäkkeitä on pääruokana. Alkuruoaksi taitaa olla lohta tai jotain muuta kalaa. Jälkkäriksi jäätelöä. Juomana kalan kanssa valkkaria, pihveille punaviiniä ja kahvin & jäätelön kanssa Baileys.

Pikkusuolaista on sitten varmaan sipsit dippeineen.

Ihan varma en ole tarjoilusta, kun ystävä tuon ruoan laittaa. Hän on fantastinen kokki, joten hyvää se taatusti tulee olemaan. Tulevat tänne meille perinteisesti joka uusivuosi ja yleensä mun ei tartte tarjoiluja miettiä. Saan vain kauppalistan ja ostamme oman osuutemme :)
 
Perinteisesti katkarapu-fetakiusausta.Katkaravut rakkaudella marinoituna kiusaukseen.
Juustosalaattia ja pikkuinen lajitelma oliiveja yn. tarjolle.
Paistellaan tänä vuonna myös minimunkkeja kun joulun aikaan ei makea ole maistunut.
 
Miuski harmailee
Meillä kanssa aikuiset syö raclettea l. kaikenlaisia tähteitä ja juustoa niskaan ;) Lapsille varmaan ihan perus nakki-lihapulla muussi linja. Tietty sit sipsejä ja limsaa.
 

Yhteistyössä