Mitäs tässä nytten tehdä?

  • Viestiketjun aloittaja ärhh...
  • Ensimmäinen viesti
ärhh...
Äsken lapsi tuli surkeana ilmoittamaan, että hän oksensi. Kokeilin kädellä otsaa ja se tuntui hieman lämpöiseltä.

Ja huomenna pitäisi lähteä päiväreissulle Tallinnaan ( matka on jo maksettu ), mutta en tiedä kannattaako? Siis jos lapsi ei tämän enempää oksenna. Toki sitten on jäätävä rannalle, jos lapsi tästä vielä alkaa oikein kunnolla "ykäämään", mikä on todennäköistä.

Harmi, että tuollainen vaiva lapselle tuli. Itse kanssa ylipäätään inhoan oksenustautia. Mutta sehän on kohta luultavasti minullakin. Ja että sitten kestää viikkotolkulla, että uskaltaa palata normaaliin ruokaan. Toisekseen menee kanssa kaikki arkikuviot ihan sekaisin, jos tässä nyt kumpikin kunnon ykätautiin joudutaan.
 
Katselisin vielä minäkin mihin se kehittyy, ennen kun peruisin matkaa. Meilläkin lapsilla joskus tullut kerran oksu, ja se on jäänyt siihen. Syynä on yleensä ollut flunssa jolloin masuun on kertynyt likaa limaa, ja se lima on vaan tullut ylös. Testaa, anna jotain syötävää ja kato mitä tapahtuu. Jos oksentaa sen jälkeen niin asiahan on selvä ja matka peruttava.
 
alkuperäinen
No niin, paikalla jälleen. Lapsi ei siis tuon yhden oksennuksen jälkeen oksentanut lisää. Mutta ruoka ei nyt illasta häävisti maistunut. Tarjosin vain puuroa, ajattelin että on vatsaystävällistä. Pääkipua hän valitteli ja oli hyvin väsyneen oloinen. Laitettiin hänet jo ajoissa nukkumaan. ( Mietittiin tässä pitkin iltaa miehen kanssa, että mitä tehdä huomisen reissun suhteen ja mies oli sitä mieltä, että lapsi voi olla jo huomenna ihan hyvässä kunnossa, kun nyt nukkuu hyvin yön yli )
 

Yhteistyössä