mITÄS SANOTTE TÄSTÄ

  • Viestiketjun aloittaja Pelkuri
  • Ensimmäinen viesti
eipä siihen paljoo voi sanoa...

nykyisin tosin potilaatkin vaati enemmän ja tietää oikeutensa joten valituksiakin tulee 'helpommin' kuin vaikka 10v sitten. silloin kun manattiin huonoa tuuria tai ei 'kehdattu' valittaa....


ja loppujen lopuksi... lääkäritkin on vaan ihmisiä...
 
Paha-akka
Jos lääkärit on vain ihmisiä niin miksi ne sittten on suomalaisessa yhteiskunnassa nostettu jumalan asemaan. Ihmiset vain tumput suorana seisoo ja kattoon vaikka sekopää lääkäri leikkaisi lapselta korvan tai ronkkisi raskaanaolevan emätintä puoli toista tuntia. Tosi tapauksia, lukekaa Hesarista tai TEON päätöksistä.
 
häh
Niin, mitä tohon nyt pitäisi sanoa?

Jotenkin menee nyt pelon levittämiseksi tämä. Ei sillä ettei asioista saisi ja pitäisi puhua, mutta eipä ollut "pelkurilla" itsellään mitään sanottavaa tai mielipidettä, pelkkä linkki :/ .
 
Bää
Onkos kyseessä sama pelkuri, joka aloitti ihan ihme ketjun tässä pari kk:tta sitten? Millai "synnytys" meni? Oliko lakimies mukana ottamassa sekopäälääkärin kiinni itse teosta?
 
kokoon kursittu
Kyllähän se varmaan niin on että nykyään "potilaat" on tietoisempia oikeuksistaan ja valituksia tulee enemmän, mutta uskoisin myös että kiire ja pula hoitohenkilökunnasta on myös osasyy virheisiin.
Mulla on takana synnytys jossa sattui todella paha hoitovirhe, aikaa on kulunut jo 1.4kk ja kahden viikon päästä lähden jälleen korjattavaksi.Asiaa enempää puimatta sanon vaan että
TÄÄLLÄ on monella tapana maalailla hurja kauhukuvia siitä mitä voisi tapahtua jos.... ja sitten kun erehtyy kertomaan omia (tosia) kokemuksiaan niin palaute on tosi inhottavaa, aivan kun olisin kehuskelemassa tai sääliä kerjäämässä.
 

Yhteistyössä