Mitäs puuhaatte reilu 1v lapsen kanssa?

Tuli tuosta toisesta ketjusta mieleen tämä... Eli mitenkän teillä päivä sujuu, joilla on pikkasen päälle 1-vuotias lapsi tai lapsia? Mitäs kaikkea te päivisin puuhaatte?

Itselläni kun on 1v2kk poika ja tuntuu välillä, että kaikki päivät on ihan täysin samanlaisia...
 
poitsu 1v 4kk. aamuhommien jälkeen yleensä ulkoillaan/kyläillään/tehdään kauppareissu tms. Ainut lapsi.
Poika touhuaa sitä mitä minäkin, suurimmaksi osaksi aikaa. Toki mie sit joskus istahdan lattialle seuraksi vaikka kirjaa lukemaan tai rakentamaan duploilla. Mutta siis arki askareissa mukana hän pyörii. Hyvä esimerkki on että viikonloppuna hää mätti noin 50 koivuklapia peräkärryyn innoissaan. :D
Ja ei,en käytä lapsi työvoimaa,mutta kun hää itte halusi olla touhussa mukana
 
Alkuperäinen kirjoittaja äippänä:
No toi kukkuu-leikki on meilläki kyllä kovassa suosiossa. Ihanaa kyllä, kun saa toisen nauramaan niin pienillä jutuilla =)
Niinpä.. ja muutenkin.. kaikki sellaiset pienet hassutukset ja pikkuisen päivä on niin pelastettu.. ja tulee siitä itellekki hauska mieli kun toinen nauraa maha vääränä, eikä ite tarvi sanoa kuin "kukkuu" :D
 
leikitään piilosta ja sitä että otan poikaa kiinni,juoksee edellä ja nauraa ja mä perässä.ulkoillaan joko vaunulla,työnnettävällä kolmipyörällä taikka poju istuu mun pyörän takana.pihalla keinutaan,hiekkaleluilla leikitään.
 

Yhteistyössä