Mitäs pääsiäisenä pöytään?

Meillä kyllä on suomalaista karitsaa.

Mutta ellei se kelpaa niin miten olisi kanapata stifado-tyyliin?

Eli broileria paistileikkeinä tai millaisena vaan kunhan nahka on veks.

Sekaan kuullotettuna melkein yhtä paljon sipulia mitä kanaa on.

Tomaattimurskaa, valkoviiniä, kanelitanko, suolaa tai pari kanaliemikuutiota, valkosipulinkynsi tai parikin, pippuria, jotain yrttiä mistä pidätte ja pariksi tunniksi uuniin. Lopuksi tuoretta yrttiä ja sitruunaviipaleita koristeeksi.
 
vierailija
Meillä kyllä on suomalaista karitsaa.

Mutta ellei se kelpaa niin miten olisi kanapata stifado-tyyliin?

Eli broileria paistileikkeinä tai millaisena vaan kunhan nahka on veks.

Sekaan kuullotettuna melkein yhtä paljon sipulia mitä kanaa on.

Tomaattimurskaa, valkoviiniä, kanelitanko, suolaa tai pari kanaliemikuutiota, valkosipulinkynsi tai parikin, pippuria, jotain yrttiä mistä pidätte ja pariksi tunniksi uuniin. Lopuksi tuoretta yrttiä ja sitruunaviipaleita koristeeksi.
Tiiäkkö niistä talihäntälampaista, missä niitä nykyään kasvaa?
 
Meillä kyllä on suomalaista karitsaa.

Mutta ellei se kelpaa niin miten olisi kanapata stifado-tyyliin?

Eli broileria paistileikkeinä tai millaisena vaan kunhan nahka on veks.

Sekaan kuullotettuna melkein yhtä paljon sipulia mitä kanaa on.

Tomaattimurskaa, valkoviiniä, kanelitanko, suolaa tai pari kanaliemikuutiota, valkosipulinkynsi tai parikin, pippuria, jotain yrttiä mistä pidätte ja pariksi tunniksi uuniin. Lopuksi tuoretta yrttiä ja sitruunaviipaleita koristeeksi.
Tätä voisi kokeilla, kiitos
 
vierailija
Yle aamu tv-uutisissatoimittaja kertoi, että asiakkaat haluavat tietää miten liha kulkee kauppaan. Hätkähdin uutista. Juolahti mieleeni vielä lukematon kirja Liha tottelee kuria, Miina Supinen. Voi olla, että olenkin lukenut kirjan, mutta en enää muistanut jo lukeneeni.
Voiko teurastettu liha hakeutua oma-aloitteisesti markettien hyllyille?
Pääsiäisateriani on kaukana luuviulusta ja karitsanlihasta.
En ole koskaan ymmärtänyt miten joku saa lampaan lihapalan kurkustaan alas pääsiäisaterialla. Ehkä viinin litkiminen vaimentaa omatuntoa.
 

Yhteistyössä