Mitäs jos Jeesus ei oliskaan kuollut ristillä?

  • Viestiketjun aloittaja mietin
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja opetuslapsi jokaiselle kuunkierrolle!
"Täydellisessä kuunpimennyksessä Aurinko, Maa ja Kuu ovat samalla suoralla linjalla. Kuu ei varsinaisesti pimene, vaan muuttuu syvän punaiseksi eli niin sanotuksi punaiseksi verikuuksi. Tämä johtuu siitä, että Maan ilmakehä taittaa osan Auringon valosta Kuun pintaan, vaikka kuu onkin maan varjossa. Vain pisimmät valon aallonpituudet eli punaiset ja oranssit jatkavat koko ilmakehän läpi Kuuhun, kun muut siroavat ilmakehässä. Jos maapallolla ei olisi ilmakehää, kuu katoaisi kokonaan näkyvistä.

Superkuuta ja täydellistä kuunpimennystä nähdään harvoin samana päivänä, viimeksi vuonna 1982 ja seuraavan kerran vuonna 2033. Suomessa se ei kuitenkaan näy, koska kuu on tällöin horisontin alapuolella. Suomessa seuraava superkuunpimennys nähdään vasta vuonna 2036."

Miehiä oli ne...
 
vierailija
itseasiassa jeesus ei kuollut ristillä vaan kidutuspaalussa joka ei ole ristin mallinen. se on T-kirjamen muotoinen eli risti tulee jostain muualta se on jo vanhempi symboli kuin Jeesuksen aikakaudelta.
Olet oppinut tuon jt-lahkosta, jonka perustaja lakimies Rutherfordin aikana rististä valehtelu aloitettiin. Sinänsä ymmärrän väkivaltaisen kuoleman graafisen esittelyn olevan sairasta. Myös jt-lahkon epäkohtien esilletuonnista uhriutuminen on sairasta.
 
vierailija
Jeesuksella oli aidosti hyviä opetuksia. Itsemurhamissioon uskominen herättää myötähäpeää. Kuolema 33-vuotiaana oli symbolista. Huomaa luku 33.

Tarinan petturiksi valittiin nimi Juudas, koska samoihin aikoihin eli väkivaltaista vallankumousta kannattanut Juudas.. Ensimmäisen evankeliumin alkuun valittiin tarina veronmaksusta, koska se oli roomalaisille tärkeintä. Tarinassa Jeesuksen ympärillä pyöri hänen matkustaessaan usein monia naisia, on luontevaa olettaa Jeesuksella olleen naisystävä tai useampikin.

Jos joku nykypäivän jumala esiintyy jeesuksena, joka sanoo _kuolleensa_ ristillä, sellainen on huijari miellyttämässä uskonnollisia johtajia. Fundamentalistit ovat tutkitusti päästään vialla.
 

Yhteistyössä