sitten kun se on keittynyt kasaan, ja väri on ok. teetkö pika kinuskia vai kunnollista?Alkuperäinen kirjoittaja röppö;26058703:Porsaanlihasta teen "pataa" ja muusia.
Jälkkäriks kinuskikakkua,jos vaan onnistuu..noin btw joku vois kertoa mistä tietää milloin kinuski on valmista.
Ohjeessa oli:Alkuperäinen kirjoittaja kökköliini;26058709:sitten kun se on keittynyt kasaan, ja väri on ok. teetkö pika kinuskia vai kunnollista?
eli pika... no.. keität sen minkä käsketään, ja jos tuntuu jämäkältä on ok. voit tietty testata niin että laitat lasiin kylmää vettä ja jos tippa jähmettyy ennen pohjaa on ok.Alkuperäinen kirjoittaja röppö;26058729:Ohjeessa oli:
-2 dl kermaa
-1 dl sokeria
-1 dl fariinisokeria
ja n.20 min piti keitellä..
miten sitä kunnollista tehdään?Alkuperäinen kirjoittaja kökköliini;26058735:eli pika... no.. keität sen minkä käsketään, ja jos tuntuu jämäkältä on ok. voit tietty testata niin että laitat lasiin kylmää vettä ja jos tippa jähmettyy ennen pohjaa on ok.
no sitä keitetään useampi tunti ja ei käytetä fariinisokeria vaan maltoosisiirappiaAlkuperäinen kirjoittaja röppö;26058740:miten sitä kunnollista tehdään?