Mitähän voisi olla??

Neiti vuos ja kuukausi ja vatsa ollu tosi tiukalla,ihan pienen pieniä naparoita vain tulee,nyt mallasuuteen ja luumun ansiosta kakkaa,mutta sekin on tiukassa eli jos ei antaisi nuita niin ei varmaan kakkaisi ollenkaan.

Aloin miettiin että voisiko olla maitoallergiaa,mutta maitoa on alkanut kyllä saamaan jo kuukausi sitten ja alussa ei tapahtunut mitään mutta kun viikon oli saanut maitoa meni maha löysälle mutta ei ollut kipeänä eikä mitään joten jatkoin antamista ja nyt vatsa on ihan kivi kova.?

Olisiko siis mahdollista että nyt vasta maha reakoisi maitoon,vai mitä tämä voi olla???

Ruokia on saanut ihan samalailla kuin ennenkin,niissä ei ole ollut mitään muutoksia.

Suuri kiitos niille jotka osaa jotenkin vastata.
 
Rouvahuldahuoleton
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.01.2007 klo 01:31 alabama kirjoitti:
jaa-a..eikös maitoallergiassa tule juuri päinvastoin?Ja silloin kai on kovat ilmavaivatkin..
Ummetus on ihan yhtälailla maitoallergian oire... Meillä tytöllä on maha tosi tiukalla (ja myös iho kukkii) maidosta.

Muuten en osaa sanoa voiko olla vaiko eikö, varmaan kannatttaa neuvolaan soitella sillä noi voi myös olla ihan muutenkin ruokavaliosta.
 
Mustikka itsessään on muista marjoista poiketen ummettavaa sorttia, eli ei tartte olla allerginen kun jo lyöpi mahan kovalle pienestäkin määrästä, jos on siihen taipumusta. Itse en aikuisiälläkään voi mustikkaa siksi syödä.
 
meen neiti kun oli pikkune, panttasi kanssa viikon verran kakkaa, annettii kans kaikelaista pehmentävää niin sitte tuli sekin. hänellä oli tyrä joka aristeli jonka vuoksi varmaan kipuja kun kakkasi, vaikka ei siitä kertonut. sillon oli alle 2v ja nyt jo 7 mutta käy siltikin harvoin kakkalla.
 

Yhteistyössä