Peppi Pitkätossun voimavuoka
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio /lihaliemijauhetta
½-1 tl mustapippuria
1-2 tl grillimaustetta
1-2 tl basilikaa, oreganoa tai pizzamaustetta (muita mausteita maun mukaan)
16-17 dl vettä
350 g pätkäspagettia
250 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija voimakas)
Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan (tässä on hyvä käyttää vedenkeitintä apuna, niin tulee nopeammin ja energiaa säästävämmin
),lisää lihaliemi. Ruskista jauheliha, mausta. Lisää jauheliha kiehuvaan veteen. Lisää sitten tomaattimurska ja odota, että kiehuu taas kunnolla. Lisää sitten spagetti ja keitä noin 5 min. Lohko sulatejuusto ja lisää kattilaan. Kun sulatejuusto on sulanut sekaan, kaada seos isoon uunivuokaan ja paista +200 C noin 45 min.