Mitä yllätysvieraat näkisivät teillä juuri nyt?

  • Viestiketjun aloittaja sotkua vai siivo
  • Ensimmäinen viesti
sotkua vai siivo
Tuli toisesta ketjusta mieleen.

Jos teille paukkaisi just NYT yllätysvieraita oven taakse, niin mitä he saisivat tai joutuisivat näkemään?


Meillä vieras törmäisi suht. siistiin eteiseen, jossa tosin roikkuu parin lapsen haalarit, varahaalarit ja muut setit. Olkkarissa vieras saisi vähän väistellä lasten leluja, keittiön pöydällä hän näkisi pari kirjaa ja läppärin ja isomman lapsen huoneeseen hän ei todennäköisesti mahtuisi edes istumaan :D Siivotaan tai siivotutetaan huone iltaisin, päivällä en jaksa olla jatkuvasti käskyttämässä tai raivaamassa.
Pariin makkariin ja kodinhoitohuoneeseen vieras ei näkisi, koska ne ovet ovat yleensä jatkuvasti kiinni, ettei pienempi lapsi mene tiputtelemaan tavaroita kylppärin vessanpönttöön tai kissa mene makuuhuoneisiin ja sänkyihin.

Tämmöistä meillä juuri nyt, entä teillä?
 
vierr
Vuosikymmenen sotku :( Reilun viikon flunssa enkä ole jaksanut siivota ollenkaan. Lasten lelut ja vaatteet ympäriinsä. Viikon lehdet pitkin lattioita. Tiskikone laittamatta. Pyykit edelleen kuivaustelineellä. Lattiat imuroimatta. Ja minä räkäisenä, nuhjuisena, tukka laittamatta.
 
Näin se tehdään
Siistiä ja puhdasta. Lapsi on tehnyt teekutsut sohvalle, siinä siis lapsen kuppeja ja lautasia, olkkarin lattilla on dubloja. Tiskipöytä siisti, pedit pedatut. Kylppärissä kuivuu tänään pestyt pyykit.

Käytän nyt samaa nikkiä kuin tuossa toisessakin ketjussa.
 
säpäle harmaana
Naulakko on vähän sekaisin, pari lelua lattialla, pyykkiteline vähän rumasti olkkarissa, pyyhe tuolin selkänojalla, kirjoja sohvalla, pikkusälää tiskipöydällä ja muutama pahvilaatikko vielä muuton jäljiltä nurkassa. Muuten ihan siedettävää, vessankin jynssäsin aamulla.
 
"miumau"
Eteinen on ihan ok, lapset on ulkona joten vaatteitakaan ei siellä paljoa roiku :D

Mutta olkkarissa on viikonlopun jäljiltä massiivinen auto-juna-duplo leikki, jota ei vielä pureta kun on niin kiva. Joten todella sekaisen oloinen olkkari odottaisi vieraita.

Mutta keittiö on tiptop. :)
 
vierass
Tuulikaappi, eteinen, vessat, keittiö ja makuuhuoneet on siistejä. Kylpyhuoneessa ja saunassa roikkuu 6 lapsen ulkovaatteet kuivumassa ja lisäksi kahdet lätkäkamat. Olohuoneessa tulisi vastaan pyykkivuori, jota olen juuri käymässä läpi. Normisti olisi khh:ssa mutta on juuri maalattu niin ei siellä voi olla. Vaatteetkin normaalisti kuivuisi khh:ssa.
 
"yks vaan"
meillä näkis aika sotkusen eteisen, ku siellä rattaat, turvakaukalo ja lasten vaatteet on miten sattuu. olkkari kyllä siisti, muutama vauvan purulelu lattialla ja aksi barbia sohvalla. keittiö siisti, mitä nyt pari lautasta tiskialtaassa kun en ole vielä jaksanut tyhjnetää astianpesukonetta. Kylppärissä kaamee sotku ku oon pyykännyt (siellä siis kuivumassa kaame kasa pyykkiä, jotka odottaa kaappiin pääsyä) ja tyttären huone sotkuinen, tänää ei vaa jaksttu sitä siivota :) mutta jos tällänen koti ei kelpais yllätys vieraille ni saa kyllä kääntyä ovelta samantien takasin :)
 
fefww
just eilen siivottiin, kun kävi vieraita. Eli kohtalaisen siistiä meiksi. Pyykkiä kuivumassa keittiössä, muutama laatikko ja kaapinovi reuhottaa auki Läppärinympäristössä muutama paperikasa . Mut silleen, et vartissa sais kaiken "piilotettua"
 
viera---s
Tuulikaapissa pitäisi potkia iso kasa kenkiä pois edestä, sitten kiemurrella finnfoamien läpi eteisessä ja olkkarissa harrastaa työkoneiden yli hyppelyä. Partsilta tölläisi rempparomut vastaan, ruokailuhuoneessa villisti pomppivat kissat ja keittiössä saattaisi vallita rauha, mutta ei siisteys.
 
"milla"
Näissä ketjuissa on aika paljon "likaiset tiskit tiskipöydällä"-vastauksia. Ja mulla on kuitenkin mielikuva, että useimmilla on kuitenkin astianpesukone. Miksei niitä astioita laiteta koneeseen, vaan kierrätetään tiskipööytäkasan kautta?
 
viera.
Epäilen, että tekisivät täyskäännöksen hyvin nopeasti. Näkisivät äidin ja lapsen kovassa kuumeessa, lihaskivuissa ja nuhassa. Tiskiä on kertynyt ja sohvan vieressä on kasa dvd:eitä ja pussi käytettyjä nenäliinoja varten. Muualla suht siistiä, lukuunottamatta kodinhoitohuonetta, johon on vaan heitetty pyykit.
 

Yhteistyössä