Mitä voisi leipoa luumuhillosta?

No ei joulutorttuja =) Enkä mä tiedä kuinka toi käyttäytyy uunissa.

Joo, ei varmaan ihan pelkästään, mutta mitä lisäisi, että saisi vaikka jonkun jäädykkeen tms.

Ei ole tullut käytettyä puuron päällä eikä mitenkään. Miten sitä voisi käyttää, purkkeja on varmaan 10 kpl.
 
En enään muista, että millä suhteella sitä keitin ja laitoinko mitä sokeria. Siis että oliko pelkkää hillosokeria vai laitettiinko siihen tavallistakin.

Ihan hyvänmakuista se on, mutta ei ole tullut laitettua puuron päälle, jäätelön kanssa tms. Vispipuuroa joskus keitin jonkun puolukan tms. kanssa, mutta ei toi lapsi juuri syö vispipuuroa.
 
Sateenkaaren väärässä päässä
Voisiko limpun mausteeksi laittaa hieman, rahkan joukkoon, pikkuleipien väliin, hyydytettyyn juustokakkuun mausteeksi?

Ite leivoin just taateli-omenaleipää vuohenjuuston kaveriksi. Taateleita oli vielä jäljellä joulusta ja viime syksyistä omenahilloa piti johonkin käyttää.
 
Luumupullapitko

4 kpl

5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
hienonnettuna
2 dl sokeria
1 muna
n. 900 g ( 13-14 dl )
vehnäjauhoja
200 g margariinia
Täyte:
2 tlk ( á 300 g )
luumusosetta
Päälle:
1 muna voiteluun
raesokeria
mantelirouhetta
 

Yhteistyössä