Mitä vittua muovikulho!

  • Viestiketjun aloittaja Kauheeta
  • Ensimmäinen viesti
Kauheeta
Laitoin herneet liedelle KAKKOSELLE ja suli koko paska! Onko levyssä jotain vikaa kun eihän kakkonen pitäisi olla kuin 20 astetta kun kakkosella alkaa, vai onko peräti sitten 200astetta kun suli?! :/

Miten saan pois, lämmittää vain hiukan piti kyllä!
 
"alma"
Toi oliskin näppärää, jos olis hellan yhteydessä sellainen jäähdytin. Löytyis 1 eli 10 astetta ja 0 eli 0 astetta. Tolla kakkosella ei kyllä tee mitään, eli sen vois jättää väliin, kyllä kaikilta kuitenkin joku huoneenlämpöinen pöytä löytyy.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;26822802:
Ihan normaali talouspaperi käy hyvin. Voit lisätä paperin kestävyyttä liottamalla sitä ensin vaikka asetonissa tai bensiinissä.
Se riippuu kyllä keittiön koosta. Alle kymmenen neliön keittiössä käy tavallinen, mutta jos on sitä isompi, tarvitaan suurkeittiölaatua. Vähän tarkkuutta näihin neuvohin, hei!
 
"Vieras"
Oletko nyt ihan tosissasi tämän aloituksen kanssa? Et voi IKINÄ laittaa mitään palavaa materiaalia hellalle eli ainoastaan kattila. Muovikipot kuuluu mikroaaltouuniin.
Kai sinulla nyt yksi kattila on? Voit lämmittää herneet vaikka vesihauteessa eli laitat herneet siivilään ja siivilän kattilan päälle ja siinä herneet lämpiää, ei pala pohjaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Maira

Yhteistyössä