Mitä touhuatte lastenne kanssa?

Leikittekö paljon, luetteko tms?
Meillä päivät menee omalla painollaan, leikin sen verran ku jaksan ja muuten lapsi touhuaa itsekseen. Ulkona kun ollan lapsi leikkii yleenä itsekseen hiekkalaatikolla. Iltaisin luen hänelle jos jaksan ja välillä vaikken jaksaisikaan :)
Niin, ja kuinka usein teillä on lapsi hoidossa? siis itse ollessanne vapaalla...
 
tinttamaralla
no meillä poju 10kk ja hänen kanssaan "luen" kirjoja, pallottelen, polsuktellaan näin helteellä uima-altaassa(pieni,parvekkeella oleva allas), kylvyssä tuhraantuu hyvinkin tunti iltaisin(n.2 kertaa/vko), kutitellaan, "painitaan" sekä koitetaan liikuskella taaperokärryn kanssa(tarttee vielä tukea siinä), ulkona tutkitaan heiniä,ötököitä,kukkia..tai vaan ihmetellään ohimenevää liikennettä.
Eipä oikein muuta voi tehdä noin pienen kanssa.
 
Suzu
Helpompi varmaan vastata mitä ei oo touhuttu... :)
Eli lasten kanssa on käyty miltei kaikkialla missä muutenkin, poikkeuksena tietenkin lapsille sopimattomat/vaaralliset paikat. Lapset saavat auttaa kaikessa missä osaavat ja mikä ei oo vaarallista (esim. tyttö oppi 3-vuotiaana keittämään keittimellä kahvia, kun joku auttoi veden kanssa), toinen tykkäsi kuoria perunoita tylsällä veitsellä vieressä... Kaikkea tällaista olen antanut kokeilla. Se on hyvä puoli, ettei tarvitse "keksiä" eri tekemisiä, kun saavat kokeilla samaa mitä minäkin. Samaten siinä tekemisen lomassa on helppo neuvoa, mikä esimerkiksi jossain asiassa on vaarallista. Myrkyistä, tulesta tms. pidetään tietenkin erossa, ravintolaan en ottaisi mukaan, paitsi syömään..
Esikon kanssa oltiin ulkomaanlomalla kun oli 3 kk, hyvin kulki mukana rintarepussa ja katteli ympärilleen.. Kun käyn kuntosalilla, lapset tunkis aina mukaan kun siellä on kiva lastenhoitohuone jne. Onneksi ovat olleet sellaisia, että voi pitää mukana melkein missä vaan jos haluaa.
 

Yhteistyössä