Mitä tekist 300 eurolla "ylimääräistä"?

"vieras"
kävelisin heti puhelinkauppaan ja ostaisin uuden puhelimen, entisessä ei takakansi pysy kiinni kuin teipillä :) en kyllä käyttäisi siihen uuteen kuin korkeintaan satasen, loput laittaisin säästöön
 
"noniin"
jos siis nyt saisin sen ylimääräisenä, niin ostaisin molemmille lapsille n. 100e kevätvaatteet ja kenkiin menisi se viimeinen satanen.

Tällä hetkellä nuoremmalle on odottamassa vanha välikausihaalari, mutta se on minusta ruma (ostin sen aikoinaan esikoiselle kirpparilta. Travalle ja pitää hyvin kosteutta, mutta väri ei miellyttänyt silloinkaan). Sillä mennään ainakin aluksi. Kengätkin varmasti löytyvät siskon vanhoista.

Isommalle taas on joskus prisman alesta ostettu ohut, tavallinen tuulitakki. Kenkiä ei ole, joten ne pitää ainakin hankkia. Ja jos kirppikseltä tai huutiksesta löytyisi vielä kosteuden pitäväkin takki, niin setti alkaisi olla koossa.
 
"heh"
Periaatteessa mulla on enemmänkin "ylimääräistä" enkä tee sillä mitään. Mutta jos pakko olisi tuo summa käyttää niin varmaankin laittaisin sen laskettelusuksiin (itselleni).
 
[QUOTE="heh";22900013]Periaatteessa mulla on enemmänkin "ylimääräistä" enkä tee sillä mitään. Mutta jos pakko olisi tuo summa käyttää niin varmaankin laittaisin sen laskettelusuksiin (itselleni).[/QUOTE]

Niin periaatteessa minullakin, mutta voitin tuon summan ja haluaisin panna sen haisemaan :stick:
 
...
En mitään. Mutta tosiaan jos haluaisin nimenomaan laittaa sen summan "haisemaan" (kuten ap), niin ehkä menisin syömään ulos miehen kanssa ja riittäisikö siitä vielä hotelliyöpymiseenkin?
 

Yhteistyössä