Mitä tekisit jos..?

  • Viestiketjun aloittaja pohdiskelija
  • Ensimmäinen viesti
En varmaan muuttaisi yhteen, vaan kaivaisin miehestä irti että minkä helvetin takia meni pettämään!? Rupesko sitä "pelottamaan" kaikki suuret muutokset ja tulevaisuus? Sitten mietiskelisin, kelpuutanko äijän vastaukset vai lataanko kengänkuvan perseeseen.
 
Menisin lääketieteellisiin kokeisiin ja olisin erittäin utelias tietämään syyn miten voisin olla raskaana. Poikaystävääkin ihmettelisin, joten ehkä nuo molemmat yhdistettynä pitäisi käydä tarkistamassa onko mielenterveyteni järkkynyt.
 
  • Tykkää
Reactions: astrolabe
äippä x2
En muuttais miehen kans yhteen, se olis ero. Jos pettää vielä noin aikasessa vaiheessa suhdetta (oletan siis et suht alussa kun ette asu vielä yhdessä) niin minkälainen se sitten on kun ootte ollu yhdessä 10 vuotta ja on suhteessa oikeesti se arki.
 
"Vieras"
Mielestäni on ihan turha kysyä keskustelupalstalla, kannattaako jatkaa pettämisen jälkeen.
Se riippuu niin monesta asiasta. Millainen suhde muuten on, mikä johti pettämiseen, saadaanko aikaiseksi keskusteluyhteys, millaiset tunteet molemmilla on, miten kumpainenkin suhtautuu, ja miljoona muuta asiaa. NIIN tapauskohtaista. Yleensä suhde joko kariutuu tai vahvistuu tuollaisen jälkeen. Joka tapauksessa pitkä ja kivinen tie on edessä, kun pettämisasioita selvitellään, siinä on käännettävä jokainen kivi ja käytävä niin kipeitä asioita läpi, ettei mitään rajaa.

Mielestäni jokin syy tapahtuneelle on löydettävä, toimintatapoja muutettava, asioita korjattava. Jonka jälkeen voi yrittää rakentaa YHDESSÄ jotain parempaa. Vaatii molemmilta valtavia ponnistuksia.

Nimim. Joutunut käymään näitä asioita liiankin kanssa läpi, voiton puolella kuitenkin

Mutta vaihtoehtoinahan olisi abortti ja ero, abortti ja yhdessä jatkaminen, lapsen pitäminen ja yksinhuoltajuus, lapsen pitäminen ja yrittäminen yhdessä. Joihin jokaiseen taas jälleen kerran vaikuttaisi miljoona asiaa.
 

Yhteistyössä