Mitä tehdä 7vuotiaalle joka terrorisoi koko perhettä????

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
viaton
Alkuperäinen kirjoittaja ffdf:
Alkuperäinen kirjoittaja APUA!:
Alkuperäinen kirjoittaja ffdf:
Pojalle huoneeseen vain patja. Sitä mukaa saa hankittua lisää mukavuuksia, kun osaa käyttäytyä.
Jep, sitten ihmetellään mistä kasvavat ne narsistit jotka loukkaavat ihmisten perusoikeuksia? Jos itse kokee olevansa totaalisessa loukussa, kasvaa katkeruus ja epäluottamus. Kasvatus ei voi perustua sadistiseen autoritääriseen ihmiseen, joka ei ratkaise ongelmia rakkaudella ja lempeydellä.
Ei, vaan poika huomaa, että hyvällä käytöksellä hän saa vapauksia ja huonolla ne viedään pois. Jos ei osaa käyttäytyä yhteiskunnan pelisääntöjen mukaan, niin sinne loukkkuun (=vankilaan) joutuu ihan oikeasti.
Tuon ikäinen on aivan liian pieni moiseen. Tuota metodia voi käyttää kun kyseessä on teini-ikäinen, joka käytännössä kykenee vastaamaan omista ratkaisuistaan, mutta ei tee sitä.
 
dfdf
Alkuperäinen kirjoittaja tiuliina:
Pyydä akuuttiaika. Lapsi tarvitsee apua.

********************************

Ekaluokkalaisilla on rankkaa!! Miettikää, mikä elämänmuutos. Turvallisesta tutusta päiväkodista ja eskariryhmästä isoon kouluun. Paljon vieraita lapsia, vieraat opet, uudet säännöt ja pitäisi vielä olla niin ISO ja ITSENÄINEN ja OSAAVA ja PÄRJÄÄVÄ. Jos ei muuten niin lapsen omassa päässä ainakin.

Onneksi on se turvallinen koti, jossa uskaltaa purkaa paineita. Ei tarvitse skarpata. Miettikää itseänne yhtä ison muutoksen kanssa, olisi stressi itsellännekin.
Juu eli aina kun elämässä on stressiä, niin sen voi purkaa muihin ihmisiin välittämättä siitä loukkaako heidän oikeuksiaan tai koskemattomuuttaan. Toisia pitää kunnioittaa silti, olipa itsellä kuinka rankkaa tahansa.
 
Sama ongelma
Nyt tein radikaalin vedon ja pistin pienen tipan kynneliä omaan sormeen ja siit lapsen suuhun. Ulkona huusi sisarelleen että; vitun homo saatanan perkele!!!! Ja tätä kun on jatkunut jo niin pitkään et poltin päreeni totaalisesti. Katsotaan meneekö kerrasta kaaliin.
 
4xäiti
mun 5v on aivan samanlainen,lisäksi heitellyt kiviä päiväkodissa päiten ja karannut kerran myös.päästään ls asiakkaaksi että saamme perheneuvolasta kasvatus apuja,muuten ei täällä meitin kunnassa apua saa..
 
JSE
Kannattaa pistää rajat tiukaksi. Ei tietenkään fyysistä väkivaltaa ainakaan suulla saippuanpesua enempää, mutta näytät että sinä olet vanhempi ja että hän tottelee sinua. Muuten hän luulee, että saa tehdä mitä haluaa ja myös tulee epäturvallisempi olo tulevaisuudessa.
 

Yhteistyössä