Mitä teet vanhoille, pieniksi jääneille lastenvaatteille?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Laitan kiertoon joko omilleni tai muiden muksuille. Risat heitän roskikseen.
Surullista sinänsä että mm punainen risti ei toimita vatteita joista puuttuu nappi, tai joissa on ihan pieni tahra tms tarvitseville tahoille. Vaan ne heitetään roskiin :/
 
ht
Alkuperäinen kirjoittaja ht:
Myyn huutiksessa ja kirpparilla, jotain annan miehen siskon lapselle ja kavereille, huonompia laitan kierrätyskeskukseen ja sitten tosi huonot roskiin.
Niin ja toistaiseksi säästän aika paljon vielä mahdollista kolmosta varten...ja viimeisen lapsen jälkeen säästän lapsille sitten vielä jotain ihania.
 
Ne mitkä mielyttää eniten olen säästänyt seuraaville. Ne joista en itse pidä ja on erittäin hyväkuntoisia tai on useampi samanlainen myyn.

Sitten käytetyt vaatteet annan päiväkotiin varavaatteiksi ja vien keräykseen.
 
Heitän nukkaantuneet roskiin. Muut kierrätän osaksi vielä seuraavalle lapselle ( jos sellaisen vielä saan ) ja loput lahjoitan.. jotka eivät ole merkkivaatteita ja merkkivaatteet ja makeimmat "ei merkkivaatteet" myyn halvalla.
 
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri on avannut Marskin Muksut nimisen käytettyjen lastenvaatteiden ja tarvikkeiden Second hand myymälän ja - verkkokaupan Helsingin Töölössä, Topeliuksenkatu 19.
Toimimme täysin lahjoitusten varassa ja otammekin kiitollisena vastaan kaikkea lapsiin liittyvää. Kaikki myymälän ja verkkokaupan tuotto menee suoraan lapsiperheiden hyväksi tehtävään työhön kotimaassa.
Tervetuloa lahjoittamaan ja ostoksille. Marskin Muksut - Laadukkaiden lastenvaatteiden ja-tarvikkeiden Second hand Verkkokauppa
Auta meitä auttamaan!
 

Yhteistyössä