eikö tule öljyä, suolaa?Alkuperäinen kirjoittaja Gloria:Meillä wokkia
Täysjyvänuudelia
Marinoimatonta kanan rintafilettä
Kiinankaalia
Ananasta
Sipulia
Paprikaa
Porkkanaa
Sweet Chili Thai - kastiketta
Kookosmaitoa liraus
NAAAAAM
Ohjetta kehiin..?Alkuperäinen kirjoittaja kkkki:perunarieskoja aattelin illalla tehdä eilen jääneestä muussista...
mutta päivällistä en oo vielä keksiny, jotain pientä ja kevyttä, ku illalla herkutellaan rieskoilla...
no mä teen ihan "näppituntumalla" ..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ohjetta kehiin..?Alkuperäinen kirjoittaja kkkki:perunarieskoja aattelin illalla tehdä eilen jääneestä muussista...
mutta päivällistä en oo vielä keksiny, jotain pientä ja kevyttä, ku illalla herkutellaan rieskoilla...
Hyi, älä sentään käsiäsi jauha! =DAlkuperäinen kirjoittaja kkkki:no mä teen ihan "näppituntumalla" ..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ohjetta kehiin..?Alkuperäinen kirjoittaja kkkki:perunarieskoja aattelin illalla tehdä eilen jääneestä muussista...
mutta päivällistä en oo vielä keksiny, jotain pientä ja kevyttä, ku illalla herkutellaan rieskoilla...
jos on kauheen jäykkää niin pieni loraus maitoo, pari munaa, ripaus suolaa (jos ei kauheen suolasta muusia) ja sopivasti jauhoja..
Taikinasta tulee sellanen taikinamainen, sit vaan pellille taputellaan jauhetuin käsin, pistele haarukalla muutama reikä ja uuniin (n.225 astetta) ja 20min, kun ne on sellasia kauniin ruskeita..
sit vaan voita reilusti päälle...NAMNAMNAM!!
Öljyssä paistelen ja lisään mausteita maun mukaan, joskus chiliä sekaan, tänään ei Eli suolaa ainoastaan.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:eikö tule öljyä, suolaa?Alkuperäinen kirjoittaja Gloria:Meillä wokkia
Täysjyvänuudelia
Marinoimatonta kanan rintafilettä
Kiinankaalia
Ananasta
Sipulia
Paprikaa
Porkkanaa
Sweet Chili Thai - kastiketta
Kookosmaitoa liraus
NAAAAAM
HAHAHAHAHAA...JAUHOTETUIN käsin!!!Alkuperäinen kirjoittaja pakkosanoasori:Hyi, älä sentään käsiäsi jauha! =DAlkuperäinen kirjoittaja kkkki:no mä teen ihan "näppituntumalla" ..Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ohjetta kehiin..?Alkuperäinen kirjoittaja kkkki:perunarieskoja aattelin illalla tehdä eilen jääneestä muussista...
mutta päivällistä en oo vielä keksiny, jotain pientä ja kevyttä, ku illalla herkutellaan rieskoilla...
jos on kauheen jäykkää niin pieni loraus maitoo, pari munaa, ripaus suolaa (jos ei kauheen suolasta muusia) ja sopivasti jauhoja..
Taikinasta tulee sellanen taikinamainen, sit vaan pellille taputellaan jauhetuin käsin, pistele haarukalla muutama reikä ja uuniin (n.225 astetta) ja 20min, kun ne on sellasia kauniin ruskeita..
sit vaan voita reilusti päälle...NAMNAMNAM!!