Mitä sanoisit/tekisit jos äitisi

  • Viestiketjun aloittaja painajainen..
  • Ensimmäinen viesti
HippuTAR
Äidiltä on kohtu poistettu jotakuinkin 36 vuotta sitten, joten luulen et suuntaisin äiteen kans kohti päälääkäriä.

Kuinkahan yleinen toimenpide toi kohdunpoisto on kun tässäkin ketjussa on jo näin monta jonka äidiltä se on poistettu?
 
Meillä sama, kohtu poistettu. Kysyisin varmaan, että suolen mutkaanko se on siitetty. (huom. meidän huumori on aika sairasta)
 
vierailijaaj
Meidän äiteellä on kohtu tallessa, mutta ikää jo 52v ja vaihdevuodet mahdollisesti alkamassa.. Mieheltään on piuhat poikki, joten vähän miettisin että miten se vanha nainen on niin hunningolle joutunut :D
 
vierailijas
Tekisin varmaan rikosilmoituksen tai ottaisin yhteyttä johonkin paranormaaleja ilmiöitä tutkivaan paikkaan tai seiskaan. Äiti on ollut haudattuna jo useamman vuoden, joten jotain outoa tuossa yhteydenotossa olisi, puhumattakaan, että hänen ikäisensä olisi raskaana.
 
vierailijanana
Olisin jälleen hyvin järkyttynyt ja manaisin Suomen mielenterveyspalvelujen tasoa.

Näin on kerran käynytkin muutama vuosi sitten. Äitini on yli 50-vuotias mutta ei ole vielä vaihdevuodet tulleet. Ei syö määrättyjä lääkkeitään ja alkoholi on hänet vienyt. Vientiä löytyy ja isäehdokkaita, ei siinä iässä enää kumeilla leikitä niissä piireissä.
Isäni kuoleman jälkeen se tavallinen tarina siis, alkoi elämään "kadonnutta nuoruuttaan". Pakkohoidon kriteerit eivät täyty kun osaa olla hyvinkin vakuuttava viranomaisten kanssa. Tietysti mt-puolella tietävät tilanteen mutta ovat voimattomia.
Se viimeisin raskaus onneksi päättyi keskenmenoon.
Siinä ehtikin jo olla aika tukalat paikat kun kuuntelee ihmistä, joka kertoo Kelan vammaistuista ja kuinka sitten sitä lasta voisi pitää hoitokodissa välillä. Saisi kotiapua eikä tarvitsisi enää ollenkaan siivoota kun muut tekisi ne hommat.. Oletti siis saavansa vammaisen lapsen suurella todennäköisyydellä eikä haitannut yhtään! Ei täysjärkinen ajattele niin. :( Pyydän anteeksi kaikkien vammaisten vanhemmilta, ette liity tähän tapaukseen. Ja jos joku onkin näin itsekin ajatellut eikä aborttia tehnyt niin.. sori vaan. Jos tieten tahtoen haluaa vammaisen tähän maailmaan niin en voi kuin ihmetellä.
 

Yhteistyössä