Mitä rokotekuolemista, rokotetut kuolevat koronaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Huoh… miten se jollekin on niin kova pala, että joku on ottanut rokotteen tai on ottamassa rokotteen? :D Koko rokotekeskustelu on vähän niin kuin eilisen uutinen. Ketä enää kiinnostaa :D Ottaa tai on ottamatta, ihan se ja sama.
 
  • Vau!
Reactions: Lispetti
vierailija
Rokotetut näyttävät kuolevan joukolla koronaan, kahdessa viikossa 382 (+294 %) koronaruumista https://www.koronatilastot.fi/fi/ , joista huomattavasti rokotekattavuutta 81% enemmän rokotettuja. Tämä on vasta alkua, koska 6 kuukautta marras-joulu-tammi-helmi-maalis-huhtikuu covidin ylivoimaisesti tappavimmat kuukaudet ovat edessä. Kannattaa muistaa että jo tänä kesänä koronakuolemia oli kuukausitasolla 10-30 kertaa enemmän kuin vastaavina kesäkuukausina viime vuonna ja viime lokakuussa korona tappoi 130 ihmistä kun nyt pelkästään lokakuun kahdessa viikossa 382 ihmistä. Lampaat määkivät vaan lisää piikkejä, jotka eivät estä tartuntaa, tartuttamista tai sairastumista, eivät edes sairaalaan ja tehohoitoon joutumista tai koronakuolemaa. Oikeita toimivia covidin estokeinoja he eivät halua eli FFP2 hengityssuojaimia, HEPA-ilmanpuhdistimia, tehostettua ilmastointia ja CO2 mittareita, parveilurajoituksia, etätyötä ja etäkoulua, jotka estäisivät talvikauden 6 kuukauden aikana tuhansia ja taas tuhansia koronakuolemia. Hulluja nää GBD-median aivopesemät lampaat!
THL Sampo: Kuolemat koronatartunnan yhteydessä, lukumäärä rokotestatuksen mukaan tammi-syyskuu 2022

THL Sampo: Tehohoitoa vaatineiden tartuntojen lukumäärä rokotestatuksen mukaan tammi-syyskuu 2022

THL Sampo: Sairaalahoitoa vaatineiden tartuntojen lukumäärä rokotestatuksen mukaan tammi-syyskuu 2022

Rokotekattavuus 81%.
 
vierailija
Huoh… miten se jollekin on niin kova pala, että joku on ottanut rokotteen tai on ottamassa rokotteen? Koko rokotekeskustelu on vähän niin kuin eilisen uutinen. Ketä enää kiinnostaa Ottaa tai on ottamatta, ihan se ja sama.
Oletpa sinä pihalla. Minä olen erittäin huolissani siitä kun molemmat jälkeläiseni joutuivat ikään kuin pakon edessä ottamaan rokotteen tai kaksi. Olen huolissani heidän tulevaisuudestaan koska k-rokotteet ovat aiheuttaneet niin paljon kuolemia 😥
 
vierailija
Kyllä. Jos esimerkiksi 100 prosenttia on rokotettu, myöskin 100 prosenttia kuolleista on rokotettu. Niin se toimii.
On paljon lääketieteen korkeasti koulutettuja ammattilaisia jotka eivät ikinä suostu ottamaan koronarokotetta. Eli 100% on utopiaa

Kuten en minäkään. En astuisi valtakunnan rajan yli täältä jos passia vaadittaisiin. Hyvä terveys ilman kokeellisia aineita kehossa on paljon paljon tärkeämpi kuin matkustaminen yhteenkään toiseen maahan.
 

Yhteistyössä