Mitä rasvaa vähä-laktoosisiin mokkapaloihin?

  • Viestiketjun aloittaja ohjeessa voita
  • Ensimmäinen viesti
ohjeessa voita
Ohjeen mukaan pohjaan pitäisi laittaa voita, mutta eikös siinä ole laktoosia. Millä rasvalla saan pohjasta hyvän makuisen ja kuohkean, kun piirakan pitää olla vähä-laktoosinen?
 
....
laktoositon keiju rypsi, sitä olen leivonnassa käyttänyt jos jostain syystä en halua voita laittaa. (ns. arkileivonnaiset).

http://www.keiju.fi/tuote/margariinit/keiju-rypsi-leivontamargariini-500-g
 
Perusvoipaketissa lukee valmistajasta riippuen joko hyla tai into tai vähälaktoosinen. Eila tuotemerkillä valio valmistaa laktoositonta voita. Luultavasti löytyy muiltakin valmistajilta vastaavaa.
 
kuikkaJooseppi
kaikki voi on vähälaktoosista, valmistajasta riippuen lukee joko hyla tai into. valiolla ainaskii on myös laktoositon voi. oon kyllä aina tehny ne margariiniin en voihin.
 

Yhteistyössä